logo

Atama Kararnamesi Yayımlandı: 427 Mülki İdare Amirinin Yeri Değişti

Atama Kararnamesi Yayımlandı: 427 Mülki İdare Amirinin Yeri Değişti

İçişleri Bakanlığı’nın belirlediği görev değişikliklerinin Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin yeri değişti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin yeri değişti.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi 2020 Yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlananAtama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin yeri değişti.

427 mülki idare amirinin yer değişikliği yer alan kararname ile Bakanlık merkezinde görevli 20 mülki idare amirinin görev yeri değiştirilirken 5 kaymakam ve 3 vali yardımcısı merkez teşkilatında değişik görevlere getirildi. Merkez teşkilatında görev yapan 5 mülki idare amiri ise vali yardımcılığı ve kaymakamlığa atandı.

KAĞITHANE KAYMAKAMI HASAN GÖÇ BURSA GEMLIK KAYMAKAMI

İstanbul – Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç Bursa – Gemlik Kaymakamlığına, Bursa Büyüorhan Kaymakamı Yavuz Arslan Çankırı Yapraklı Kaymakamlığına, Şanlı Urfa Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik Çankırı Çerkeş Kaymakamlığına atandı.

ZAFER KARAMEHMETOĞLU ORDU VALI YARDIMCILIĞINA ATANDI

Önceki dönem Ataşehir İlçe Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra Hatay’da görev yapan Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu Ordu Vali Yardımcılığına atandı.

Önceki dönem Ataşehir İlçe Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra Hatay’da görev yapan Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu Ordu Vali Yardımcılığına, Çankırı Çerkeş Kaymakamı Zikri Şahin Kırşehir Vali Yardımcılığına , Antalya Vali Yardımcısı Hamdi Bolat Çankırı Vali Yardımcılığına, Çankırı Yapraklı Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç Hakkari Vali Yardımcılığına atandılar.

KAYYUM KAYMAKAMLARA TERFİ

Bu kapsamda Mardin Derik Kaymakamı ve Derik Belediyesi Kayyumu Hakan Kafkas İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığına, Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Nusaybin Belediyesi Kayyumu Mehmet Balıkçılar Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne, Şırnak İdil Kaymakamı ve İdil Belediyesi Kayyumu Zafer Sağ Antalya-Finike Kaymakamlığına, Diyarbakır Ergani Kaymakamı ve Ergani Kayyumu Hüseyin Sayın Yalova Armutlu Kaymakamlığına, Van-Saray Kaymakamı ve Saray Belediyesi Kayyumu Mehmet Halis Aydın ise Balıkesir Bigadiç Kaymakamlığına atandı.

İSTANBUL VALI YARDIMCILIKLARINA ATAMALAR

İstanbul Vali Yardımcılıklarına Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirleri Özlem Bozkurt Gevrek ve Şevket Atlı,Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Gaziantep Vali Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Ordu Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, eski Rize Pazar Kaymakamı İsmail Şanlı getirildi.

İSTANBUL KAYMAKAM ATAMALARI

Ümraniye Kaymakamlığına Bolu Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Kağıthane Kaymakamlığına Bursa Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç, Çatalca Kaymakamlığına Giresun Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Beykoz Kaymakamlığına Sakarya Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Zeytinburnu Kaymakamlığına Kayseri Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Pendik Kaymakamlığına İstanbul Vali Yardımcısı Hülya Kaya ve Şile Kaymakamlığına ise Sivas Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya atandı.

ATAMA LİSTESİ TIKLAYINIZ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ