logo

ATAMAD’dan Mv. Aslanoğlu ve Somalı Madencilere Mevlit

ATAMAD’dan Mv. Aslanoğlu ve Somalı Madencilere Mevlit

Atamad_mevlidAtaşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) Soma maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden şehidi ile CHP Mv. Aslanoğlu’na mevlit okuttu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Himmet Kaya başkanlığındaki Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) Soma maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden şehidi ile geçtiğimiz günlerde vefat eden CHP İstanbul Milletvekili Malatyalı Ferit Mevlüt Aslanoğlu için mevlit okuttu.

Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD)’ın Küçükbakkalköy’deki merkezinde düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu mevlid programına, dernek üyelerinin yanı sıra; Ataşehir Belediye Meclis Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Gürbüz Ekinci, AK Parti Ataşehir Belediye eski meclis üyesi Muhterem Memiş ve CHP Ataşehir belediye eski meclis üyesi Muammer Ayvalı katıldı.

Hemşehri derneği olarak bu ülkenin bir gerçeği olduklarını ifade eden ATAMAD (Ataşehir Malatyalılar Derneği) Başkanı Himmet Kaya yaptığı açıklamada; “Ülkemizde yaşanan her gerçeğe de aynı ciddiyetle yaklaşmak zorundayız. Soma’da ciddi anlamda bir trajedi yaşandı. 300′ün üzerinde insan hayatını kaybetti. Bu insanları anmak ve ruhlarının şad olması adına mevlid okuttuk. Mekanları cennet olsun. Bu olayların tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Açıklamasında, CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatına da değinen Kaya, “Geçtiğimiz günlerde CHP İstanbul Milletvekili Malatyalı Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nu kaybettik. Biz hemşehri derneği olarak Malatya’ya çok emeği geçen Aslanoğlu’nu da anmak istedik. Mekanı cennet olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ