logo

Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali Başladı

Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali Başladı

23 nsan kutlama19-25 Nisan arasında Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “4. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali” başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Pazar günü saat 15:00’da Atatürk Mahallesi’nde Kortej oluşturan çocuklar, Özgürlük Parkı’ndan Ataşehir Parkı’na yürüdüler.  “4. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali” nedeni ile Ataşehir’de bulunan konuk çocuklar Saat 16:30’da ülkelerinin danslarını sergilediler.

Bu yıl Ataşehir’deki 23 Nisan kutlamalarına; Almanya, Bosna Hersek, Gürcistan, Kırgızistan, KKTC, Macaristan, Malezya, Makedonya, Nepal ve Rusya’dan gelen çocuk misafirler katılıyor. Misafir çocuklar Ataşehir’de bulunan ilk ve ortaöğretim okulları tarafından ağırlanıyor.

“ Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali”nin 1. gününde Atatürk Mahallesi’nde Kortej oluşturan çocuklar, Özgürlük Parkı’ndan Ataşehir Parkı’na yürüdüler.  “4. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali” nedeni ile Ataşehir’de bulunan konuk çocuklar Saat 16:30’da ülkelerinin danslarını sergilediler.

Festivalin 2. günü 22 Nisan Salı günkü etkinliklerinde; misafir ülkelerden gelen çocuklar ve Ataşehirli çocuklar; Örnek, Ferhatpaşa ve Yeni Çamlıca mahallelerinde saat 15:30’da kortej oluşturup, gösterilerini sergileyecekler.

“4. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali”inin son günü 23 Nisan Çarşamba saat 15:00’ da İçerenköy Carrefour AVM otopark alanında biraraya gelen çocuklar, “We are the World” – Aynı anda en çok çocukla şarkı söyleme rekorunu kırmaya çalışacaklar. Daha sonra da 15:30’da ülkelerinin dans gösterilerini gerçekleştirecekler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ