logo

Ataşehir 23 Nisan’da 10 Ülkeden Misafir Çocuklar Ağırlayacak

Ataşehir 23 Nisan’da 10 Ülkeden Misafir Çocuklar Ağırlayacak

23 Nisan +çocuk Festivali“4. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali” 19-25 Nisan tarihleri arasında Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa katkılarıyla yapılacak.

Bu yıl Ataşehir’deki 23 Nisan kutlamalarına; Almanya, Bosna Hersek, Gürcistan, Kırgızistan, KKTC, Macaristan, Malezya, Makedonya, Nepal ve Rusya’dan gelen çocuk misafirler katılacak. Misafir çocuklar Ataşehir’de bulunan ilk ve ortaöğretim okulları tarafından ağırlanacaklar.

4. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali programında; 20 Nisan Pazar günü saat 15:00’da Atatürk Mahallesi’nde Kortej oluşturacak çocuklar, Özgürlük Parkı’ndan Ataşehir Parkı’na yürüyecekler. Saat 16:30’da ise misafir çocuklar ülkelerinin danslarını sergileyecekler.

Festivalin 22 Nisan Salı günkü etkinliklerinde; misafir ülkelerden gelen çocuklar ve Ataşehirli çocuklar; Örnek, Ferhatpaşa ve Yeni Çamlıca mahallelerinde saat 15:30’da kortej oluşturup, gösterilerini sergileyecekler.

23 Nisan Çarşamba günü ise saat 15:00’ da İçerenköy Carrefour AVM otopark alanında biraraya gelen çocuklar, “We are the World” – Aynı anda en çok çocukla şarkı söyleme rekorunu kırmaya çalışacaklar. Daha sonra da 15:30’da ülkelerinin dans gösterilerini gerçekleştirecekler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ