logo

Ataşehir AKOM ’da Afet Yönetimi ve Risk Azaltma Planı Toplantısı

Ataşehir AKOM ’da Afet Yönetimi ve Risk Azaltma Planı Toplantısı

Ataşehir Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)’nde altyapı projeleri, afet yönetim planları ve genel planlama gündemli toplantı gerçekleştirildi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’de İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden sorumlu Vali Yardımcısı başkanlığında afet risklerinin azaltılması ve olası acil durumlara karşı hazırlıklı olunması amacıyla İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) toplantısı düzenlendi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu başkanlığında Ataşehir Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)’nde gerçekleştirilen altyapı projeleri, afet yönetim planları konularının ele alındığı toplantıya Ataşehir İlçe Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel , Başkan Yardımcısı oğuz Kaya ve ilgili kurum ile birim amirleri katıldı.

Ataşehir AKOM’da düzenlenen “Afet ve Risk Yönetimi” gündemli toplantı ile ilgili açıkla yapan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel,Ataşehir Afet Koordinasyon Merkezimizde ilçemizin geleceği ve sürdürülebilir kalkınması için düzenlenen toplantıya katılım sağladık. Vali Yardımcımız Sayın Mahmut Hersanlıoğlu ve Ataşehir Kaymakamımız Sayın Bekir Dınkırcı ile birlikte ilçemizin altyapı projeleri, afet yönetim planları ve genel planlama süreçleri hakkında önemli konuları ele aldık.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ