logo

Ataşehir Belediye Meclisi Olağanüstü Gündemle Toplanıyor

Ataşehir Belediye Meclisi Olağanüstü Gündemle Toplanıyor

Ataşehir Belediye Meclisi Salı sabahı Başkan Battal İlgezdi tarafından Novada’daki toplantı salonunda olağanüstü gündemle toplantıya çağırıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Son dakika yapılan açıklamaya göre; Ataşehir Belediye Meclisi Salı sabah 9.30’da mevcut yerinde (Novada) olağanüstü gündemle toplanıyor.

MECLİS OLAĞANÜSTÜ GÜNDEMLE TOPLANIYOR!

Ataşehir Belediye Meclisi, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin talimatıyla ve olağanüstü gündemle Salı sabah 9.30’da toplanıyor. Toplantıda Büyükşehir’e (İBB Meclisi) Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahalleleri 1/5 binlik ile 1/ binlik imar planlarını birliktelik onama  için yetkisi kararı görüşülecek.

OLAĞANÜSTÜ GÜNDEM MUSTAFA KEMAL VE AŞIK VEYSEL İMARI

Mustafa Kemal ve Aşık Veysel imar planları ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan Meclis toplantısı ile ilgili; “Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’nin talimatıyla salı veya çarşamba günü Belediye Meclisini olağanüstü toplayacağız, alacağımız kararla Büyükşehir’e Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahalleleri 1/5 binlik ile 1/ binliklerin imar planları  birliktelik oynama yetkisi, vereceğiz. Hemen arka arkaya, belki de aynı ay birlikte 1/5 binlik ile 1/ binliklerin Büyükşehir’de onaylanması için. Büyük ihtimalle önümüzdeki Aralık veya Ocak Meclisi’nde planlar onaylanmış olacak.” açıklamasını yapmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ