logo

Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Çalışmaları Başladı

Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Çalışmaları Başladı

Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantıları 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü Saat 15:00’de Kudret Arslan başkanlığında Meclis salonunda yapılan oturumla gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kudret Arslan başkanlığında Temmuz ayı toplantılarına başlayan Ataşehir Belediye Meclisi  çalışmalarını sürdürüyor.

Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantıları 4 ve 5 Temmuz günlerinde yapılması kararlaştırıldı

SÖZÜLERDEN PARTİLERİ ADINA ÖZEL GÜN MESAJLARI

Toplantıda partileri adına gündem dışı söz alan sözcüler İlhami Yılmaz, Mustafa Naim Yağcı, Oğuz Sarul ve Hakan Arıkaya Temmuz ayı içinde yaşanan olaylarla ilgili mesajlarını paylaştılar.  2 Temmuz Madımak Katliamı, 3 Temmuz Başbağlar katliamı ve 15 Temmuz Kalkışması ile ilgili anma ve kınama mesajlarını dile getiren sözcüler, hayatını kaybeden ve şehit olanlara rahmet dilediler.  
KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI PAYLAŞILDI

Batı Karadeniz’de yoğun yağışlara bağlı yaşanan sel ve baskınlarda zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinin iletildiği konuşmalarda, Meclis üyeleri, Ataşehirliler vatandaşlar ve tüm İslam aleminin yaklaşan Kurban Bayramı’nı kutladılar.  

CÜNEYT ARKIN’A RAHMET

MHP’li üye Hakan Arıkaya Türk sineması önemli simalarından Cüneyt Arkın’ın yaşamını kaybettiğini hatırlatıp, rahmet diledi. Ataşehirlilerin meclis üyelerinin ve vatandaşların kurban bayramını kutladı.

Belediye bürokratların istişareye önem vermesi gerektiğinin altını çizen Ak Partili Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu Ataşehir imarı ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

PARKLARLA İLGİLİ SÖZLÜ ÖNERGE

Sözlü önerge veren Ak partili üye Şerafettin Ay mevsim dolayısıyla yoğunluğun altını çizerek, vatandaşlardan oyun grupları ve aydınlatma ile ilgili şikayetler geldiği, bazı oyun gruplarını kullanılmaz halde olduğu olduğunu iddia ederek, ilgili birimlerin gereğini yapmasını talep etti.

GECEKONDULARIN YIKIMI İLE OLUŞAN MOLOZLARIN KALDI

Ataşehir’deki Sosyal Tesis ve kültür tesislerinin eksikliğine dikkat çeken AK Partili meclis üyesi Bayram Varol, Barbaros Mahallesi sınırlarında Emekevler’de dairesini alan hak sahipleri ile ilgili yazılı önerge verdiklerini hatırlattı. Dere kenarındaki yıkılacak gecekonduların yıkımı ile oluşan molozların kaldığını, molozların bölge için tehlike arz ettiğini vurgulayarak; “Belediyenin işi bölgedeki binaları sadece yıkmak ya da yarım bırakmak olmamalıdır” dedi.

KÜÇÜKBAKKALKÖY’DE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASINA DİKKAT ÇEKTİ

Küçükbakkalköy’de trafik kazasında hayatını kaybeden genç kadına hatırlatan Ataşehir Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Kudret Arslan, Büyükşehir Meclisi üyelerinden, burada trafik güvenliği kapsamında gerekli çalışmanın yapılması için girişimlerde bulunulmasını isteğini dile getirdi. Bu isteğin vatandaşın talebi olduğunun altını çizdi.

GÜNDEM MADDELERİ İLGİLİ KOMİSYONLARA…

Oturumu yöneten Kudret Arslan gündeme geçildiğini, 4 maddeli gündeme 2 madde ilave edilerek gündemin 6 maddeye çıkmasını oylattı.  Gündemdeki 6 madde oylanarak ilgili komisyonlara havale edildi.

Meclis üyelerinin kurban bayramını kutlayan Ataşehir Belediye Meclisi 1. başkanvekili Kudret Arslan, gündemde görüşülecek başka madde kalmadığı gerekçesi ve 5 Temmuz Salı Günü  toplanmak kaydıyla oturumu kapattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ