logo

Ataşehir Belediye Meclisi Toplantısında Başkan Adayları Öne Çıktı

Ataşehir Belediye Meclisi Toplantısında Başkan Adayları Öne Çıktı

Ataşehir Belediyesi Meclise Şubat ayı toplantıları son birleşiminde 31 Mart 2024 Yerel Seçimi Ataşehir belediye başkan adayları öne çıktı.

Recep Kenan / itvhaber.com

 Ataşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarından son oturumu 1. başkan vekili Kudret Arslan başkanlığında gerçekleştirildi.

 Ataşehir Belediyesi merkez binası konferans salonunda gerçekleştirilen Ataşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı son oturumunda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 Ataşehir Belediye Meclisi toplantısı önce İyi Parti Ataşehir belediye başkan adayı Ali Coşkun meclisi ziyaret ederek, grup başkan vekilleri ve Belediye Meclis Başkanı Kudret Arslan ile buluştu. İyi Parti Ataşehir başkan adayı Ali Coşkun meclis toplantısını da takip etti.

İLHAMİ YILMAZ BAŞKAN ADAYLARINI TEBRİK ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili İlhami Yılmaz, Meclisi ziyaret eden iyi Parti Ataşehir belediye başkan adayı Ali Coşkun ile AK Parti Ataşehir belediye başkan adayı olan grup başkanvekili Mustafa Naim Yağcı‘nı adaylıklarını tebrik ederek 31 Mart yerel seçimlerinde başarı diledi.

Öte yandan AK Parti Ataşehir belediye başkan adayı olarak açıklanan AK Parti grup başkan vekili Mustafa Naim Yağcı gündem görüşmeleri sırasında gündem dışı söze alarak, Meclise veda olarak nitelenecek konuşma yaptı.

Yağcı, “5 yıl boyunca siz değerli meclis üyelerimizle beraber mesai arkadaşlığı yaptık, Ataşehir’in lehine olduğumu düşündüğümüz düşündüklerimiz de hep beraber karar verdik. Bazı zaman da oy çokluğu şeklinde kararlarımız olmuştur.” dedi.

SEÇİMLER HEM ATAŞEHİR HEM ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Gündem dışı söz alarak Grup grubu adına konuşan AK Parti Ataşehir belediye başkan adayı Mustafa Naim Yağcı, Meclisi ziyaret eden iyi Parti Ataşehir belediye başkan adayı Ali Coşkun’u ve ilçe başkanı Buğra Yörükoğlu ile yönetim kurulunu, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyelerini selamlayarak, “Ocak meclis toplantılarından sonra Şubat toplantısının ilkine çalışmalardan dolayı katılamadım. Şubat toplantılarında da Cumhur ittifakı ve AK Parti belediye başkan adayı olarak meclis toplantısında bulunuyorum. Bize güvenip bu görevi eden Murat ittifakı bileşenlerine Sayın cumhurbaşkanımıza Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanına teşekkür ediyorum. Ataşehir için aday olan, iradesini ortaya koyan belediye başkan adaylarımıza, Ataşehirli bir vatandaş olarak başarılar diliyorum. Meclis üyesi aday listesinde yer alacak olan komşularımıza da hayırlı olsun diyorum. Seçimler hem Ataşehir Hem ülkemiz için hayırlı olsun. Kazanan Ataşehir’imiz olsun.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından gündeme geçildi. Gündemdeki maddeler görüşülerek oylandı. Görüşmeler sonucu yapılan oylamada, gündemdeki i,2, 4, 5, 6, 7, 10. Maddeler oy birliği ve 3, 11 ve 12 maddeler oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 9. Maddesinin müdürlüğüne iadesi oylanarak, oy birliği kararı ile müdürlüğüne iade edildi.

Ataşehir Belediye Meclisi 1. başkan vekili Kudret Arslan başkanlığındaki Şubat ayı son oturumu, görüşülecek madde kalmadığı gerekçesi ve 04 Mart 2024 günü toplanmak üzere kapatıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ