logo

Ataşehir Belediyesi 9. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor

Ataşehir Belediyesi 9. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor

4 ilçeden mahallelerin birleşimiyle kurulan, 29 Mart 2009 seçimlerinin ardından Kurucu Başkan Battal kurumsallaşan Ataşehir Belediyesi 9. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sosyal medya üzerinden Ataşehir Belediyesi 9. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, mesajında, “29 Mart 2009 seçimlerinin ardından kurulan belediyemizin 9. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Ataşehir’de çağdaş ve yaşanabilir bir kent olmanın temel ve en önemli adımlarını oluşturduk. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulma, ihtiyaçlarını giderme, onlara daha rahat, yaşanabilir bir kent inşa etme noktasında çalıştık ve çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Üsküdar’a bağlı üç (Örnek, Esatpaşa ve Fetih), Kadıköy’e bağlı yedi (Atatürk, Barbaros, İçerenköy, İnönü, Kayışdağı, Küçükbakkalköy, Yenisahra), Ümraniye’ye bağlı üç, Kartal’a (Samandıra) bağlı bir mahallenin birleşmesiyle kurulan Ataşehir İlçesi’nin belediye teşkilatı 29 Mart 2009 yerel seçimlerinden sonrasında kuruldu. Ataşehir Belediyesi 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde birinci olan Kurucu başkan Battal İlgezdi öncülüğünde kuruldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ