logo

Ataşehir Belediyesi ile İBB Ekipleri Ataşehir’in Ulaşımını Yerinde İnceledi

Ataşehir Belediyesi ile İBB Ekipleri Ataşehir’in Ulaşımını Yerinde İnceledi

Ataşehir Belediyesi ile İBB Ulaşım birimleri ekipleri Ataşehir’in Örnek, Mustafa Kemal, Fetih ve İçerenköy Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, ulaşım ile ilgili taleplerini dinlediler.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barış Argunşah ile İBB Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcısı Cemil Özinan,  beraberindeki heyetle birlikte Örnek, Mustafa Kemal, Fetih ve İçerenköy Mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Ataşehir Belediyesi Ulaşım ve İBB Ulaşım Koordinasyon ekipleri Ataşehir’in Örnek, Mustafa Kemal, Fetih ve İçerenköy Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların talep ve gözlemleri ile vatandaşların ulaşım ile ilgili taleplerini dinlediler.

Ataşehir Belediyesi Ulaşım ve İBB Ulaşım Koordinasyon ekipleri tarafından yürütülen ortak çalışma ile Ataşehir’in ulaşım sorununun çözümüne yönelik projeleri masaya yatırmaları bekleniyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz Barış Argunşah ile İBB Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcısı Cemil Özinan ve beraberindeki heyetle birlikte, Örnek, Mustafa Kemal, Fetih ve İçerenköy Mahallelerimizin muhtarlarını ziyaret etti. Bölgedeki ulaşım taleplerini dinleyerek, ilgili konularda sahada incelemelerini gerçekleştiren ekiplere teşekkür ediyoruz. İBB ile birlikte Ataşehirimiz için ortaklaşa çalışmalarımıza devam edeceğiz.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ