logo

‘Ataşehir Belediyesi İlk Günden Bozkurtlu Hemşerilerimin Yanında’

‘Ataşehir Belediyesi İlk Günden Bozkurtlu Hemşerilerimin Yanında’

Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkanvekili Kudret Arslan, Bozkurt ‘taki sel felaketinde Bozkurtlu hemşerilerinin yanlarında Ataşehir Belediyesi ve başkan Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kendisi de Kastamonu Bozkurt ilçesinden olan ilk günden itibaren felaket bölgesinde yaşanan acıyı paylaşan Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkanvekili Kudret Arslan, Bozkurt ‘ta yaşanan sel felaketinde Ataşehir Belediyesi’ni Bozkurtlu hemşerilerinin yanlarında olduğunu kaydederek desteğinde dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.

Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkanvekili Kudret Arslan, Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür ettiği açıklamasında, “Bozkurt ‘ta Yaşanan sel felaketinin ilk gününden itibaren Ataşehir belediyesi olarak hemşerilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Rabbim bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır dilerim. @battalilgezdi34 baş tşk ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Sinop Ayancık’tan sonra Kastamonu sel felaketinde yaşananlara Bozkut’ta da yardım ile birlikte ekip ve ekipman desteği gönderdiklerini açıklamıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ