logo

Ataşehir Belediyesi İşçileri Grev Kararı Aldı

Ataşehir Belediyesi İşçileri Grev Kararı Aldı

DİSK bağlı Genel İş Sendikası ile devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine sendika üyesi Ataşehir Belediyesi işçileri grev kararı aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

DİSK Genel İş Sendikası üyeleri ile Ataşehir Belediyesi işçileri, belediye ile süren toplu iş sözleşmesinin tıkanması nedeniyle Belediye binası önünde basın açıklaması yaparak, 12 Temmuz’da başlatacakları grev karanını belediye binasına astı.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Genel İş Sendikası ile Ataşehir Belediyesi arasında süren ve 2 bin işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı. DİSK bağlı Genel İş Sendikası ile Ataşehir Belediyesi arasında süren toplu sözleşme görüşmelerinde alınan uzlaşmazlık kararı üzerine işçiler grev kararı aldı.

Genel-İş İstanbul Anadolu Yakası 1 No’lu Şube çağrısıyla Ataşehir Belediyesi önünde bir araya gelen işçiler, grev ilanını belediyeye astı. Devam eden görüşmelerde anlaşma sağlanamazsa Ataşehir Belediyesi işçileri 12 Temmuz’da greve başlayacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ