logo

Ataşehir Belediyesi Klasik Müzik Festivali Ertelendi

Ataşehir Belediyesi Klasik Müzik Festivali Ertelendi

Ataşehirlileri sanatseverlerle MSKM’de buluşturacak Ataşehir Belediyesi Klasik Müzik Festivali olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son dakika açıklamasıyla Ataşehir Belediyesi 5. Klasik Müzik Festivali, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendiğini duyuruldu.

5 – 18 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Ataşehir Belediyesi Klasik Müzik Festivali, bu yıl 5. yaşını Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde (MSKM) ünlü orkestralar, opera toplulukları ve sanatçılar ile kutlamaya hazırlanıyordu.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ 5. KLASİK MÜZİK FESTİVALİ ERTELENDİ

Ataşehir Belediyesi’nin Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde (MSKM) 5 – 18 Şubat tarihleri arasında bu yıl 5’incisin gerçekleştireceği, sanatçıları, orkestraları ve müzik topluluklarını Ataşehirli sanatseverlerle ile buluşturacağı Ataşehir Belediyesi 5. Klasik Müzik Festivali, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

KLASİK MÜZİK FESTİVALİ’NİN TARİHİ İLERİ BİR TARİHE AÇIKLANACAK

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Klasik Müzik Festivali’nin, daha sonra açıklanacak yerde ve ileri bir tarihe ertelendiği kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ