logo

Ataşehir Belediyesi Kurban Pazarları Ve Kurban Satış Yerlerini Denetledi

Ataşehir Belediyesi Kurban Pazarları Ve Kurban Satış Yerlerini Denetledi

Ataşehir Belediyesi Zabıta, Veteriner ve Temizlik İşleri ekipleri Kurban Bayramı öncesi Ataşehir’de kurulan kurban pazarları ve kurban satış yerlerini denetledi.  

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesi Ataşehir’de kurulan kurban pazarları ve kurban satış yerlerini denetledi.  

Başkan yardımcıları Abdullah Der ve Orhan Çerkez beraberinde Zabıta, Veteriner İşleri ile Temizlik İşleri müdürlükleri ve bağlı Ataşehir Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesi Ataşehir’deki kurban pazarları ve kurban satış yerlerini denetlediler.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, denetim ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kurban bayramı öncesi; Ataşehir İlçemizde bulunan kurban satış alanlarını, kesimhane yerlerini Belediye Başkan Yardımcımız @orhanncerkez,  Zabıta müdürümüz ve ekibimiz, Temizlik işleri müdürümüz ile birlikte denetimlerini gerçekleştirdik. #ataşehirbelediyesi” ifadelerine yer verdi.

Ataşehir Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesi Ataşehir’deki kurban pazarları ve kurban satış yerlerini denetimlerine Başkan yardımcıları Abdullah Der ve Orhan Çerkez ile birlikte; Zabıta Müdürü Mehmet Yılmaz, Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış ile müdürlüklere bağlı ekipler katıldı.

İZİNSİZ KURBAN SATIŞ VE KESİMİNE CEZAİ İŞLEM

Öte yandan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sürdüren Ataşehir Belediyesi tarafından “#KurbanBayramı’nın ilçemizde huzur ve güven içinde geçirilmesi için tedbirler almayı sürdürüyoruz.” Şeklinde yapılan açıklamada, izinsiz kesimlerle ilgili; “Vatandaşlarımızın Dikkatine! İzinsiz kurban satış ve kesim yapanlar ile hijyen şartlarına uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanacaktır” uyarısı yapıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ