logo

Ataşehir Belediyesi Operasyonunda Tutuklu Kalmadı, Tamamı Serbest

Ataşehir Belediyesi Operasyonunda Tutuklu Kalmadı, Tamamı Serbest

Ataşehir Belediyesi operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen 28 kişiden; 6 şüpheli koşulsuz, 17 kişi adli kontrol şartı ile serbest, 5 kişi ev hapsi koşulu ile serbest bırakıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2 dosyada yürütülen soruşturma dosyası ile ilgili Ataşehir Belediyesi operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen 28 şüphelinin tamamının gözaltı kararı kalktı.

28 ŞÜPHELİNİN TAMAMININ GÖZALTI KARARI KALKTI

Ataşehir Belediyesi‘ne yönelik “ihaleye fesat karıştırma” suçlamasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 28 kişiden 2’si sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakıldı. 17 kişi adli kontrol şartı ile 6 kişi ise direkt olarak savcılıktan serbest bırakılırken 5 kişiye de ev hapsi kararı verildi. Operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen 28 şüphelinin tamamının gözaltı kararı kalktı.

GÖZALTILARIN 3’Ü BAŞKAN YARDIMCISI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca 2018 yılında yürütülen ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve Ataşehir Belediyesi’nin 2, Kadıköy Belediyesinin 1 başkan yardımcısının da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanarak akşam adliyeye sevk edilmişti.

GÖZALTILARIN TAMAMI SERBEST

İstanbul’da Ataşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen iki farklı ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında dönemin 3 belediye başkan yardımcısının da bulunduğu gözaltındaki 28 şüpheliden 26’sı sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

2 ŞÜPHELİ SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE SERBEST KALMIŞTI

Operasyon kapsamında göz altına alınan 2 şüpheli sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakılmıştı.

DOSYA KAPSAMINDA 5 KİŞİYE EV HAPSİ

Edinilen bilgiye göre; ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 28 şüpheliden adliyeye sevk edilen şüphelilerin 26’sından 17 kişi adli kontrol ile 6 kişi ise direkt olarak savcılıktan serbest bırakıldı. Soruşturma dosyası kapsamında 5 kişiye ise ev hapsi kararı çıktı.

OPERASYONUNDA TUTUKLU SANIK KALMADI

Adliye’ye sevki sonrası şüphelilerin tamamı serbest bırakılırken, Ataşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonunda tutuklu sanık kalmadı.

3’Ü BAŞKAN YARDIMCISI 28 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 2018 yılında yürütülen ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve Ataşehir Belediyesi’nin 2, Kadıköy Belediyesinin 1 başkan yardımcısının da aralarında bulunduğu 28 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerin tamamı sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı. Operasyonda tutuklu kalmadı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ