logo

Ataşehir Belediyesi Parklarda Halkı Dinliyor

Ataşehir Belediyesi Parklarda Halkı Dinliyor

Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi çalışanları, Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı ile 22 Mayıs Çarşamba sabahı Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda halkı dinledi.

Ataşehir Belediyesi yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte parklarda halkla ilişkiler çalışması başlattı. Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi çalışanları, her sabah bir parkı gezerek, vatandaşların taleplerini ve şikâyetlerini yerinde tespit edecekler. Bu çalışmanın ilk adresi, 22 Mayıs Çarşamba sabahı Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı oldu.

Çalışmaların başında bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı, sabah erken saatlerde spor yapmak için parka gelen vatandaşların istek ve şikayetlerini dinlerken, belediye çalışanları da spor yapan vatandaşlara su dağıttı.

Spor yapmak için parka gelen Ataşehirliler, mahallelerindeki sorunları belediye yetkililerine bu kadar kolay iletmekten duydukları memnuniyeti belirttiler. Mahalleliler daha sonra spor öğretmeni eşliğinde hep birlikte sabah egzersizleri yaptılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ