logo

Ataşehir Belediyesi Semt Pazarlarına Ramazan Bayramı Düzenlemesi

Ataşehir Belediyesi Semt Pazarlarına Ramazan Bayramı Düzenlemesi

Ataşehir Belediyesi yapılan düzenlemeyle Ramazan Bayramı nedeniyle bayramın 1. ve 2. günlerinde semt kapalı olacak pazarlarının açık olacağı günleri açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bayramın 1. ve 2. günlerinde kapalı olacak semt pazarlarının açık olacağı günler belirlendi.

Ataşehir Belediyesi Ramazan Bayramı nedeniyle Bayramın 1. ve 2. günleri semt pazarlarının kapalı olacağı, bu günlerdeki pazarların 1 Mayıs Pazar (Arife) günü ve 4 Mayıs Çarşamba (Bayramın 3. Günü) günleri açık olacaklarını, Ataşehirlilerin pazar tedariklerini bu günlerde yapabileceklerini duyurdu.

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, Ataşehir’deki mahallelerden İçerenköy, Ferhatpaşa, Yenisahra, Esatpaşa, İnönü ve Küçükbakkalköy Kapalı Pazar alanında kurulan Tekstil Pazarı’nın da aralarında olduğu semt pazarlarının kuruluş gününde Ramazan Bayramı nedeniyle düzenleme yapıldığı  duyuruldu.

1 MAYIS PAZAR – ARİFE GÜNÜ AÇIK OLACAK PAZARLAR

1 Mayıs Pazar günü Örnek, Barbaros Kapalı Pazarı (Tekstil), İçerenköy, Ferhatpaşa, İnönü ve Küçükbakkalköy Kapalı Pazar alanında kurulan Sebze-Meyve pazarının kurulacağı belirtildi.

4 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIK OLACAK PAZARLAR

4 Mayıs Çarşamba günü Küçükbakkalköy Kapalı Pazar (Tekstil), Esatpaşa Yarı Kapalı Pazar Alanı ve Yenisahra mahallesi semt pazarları kurulacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ