logo

Ataşehir Belediyesi Şirket Personeli Promosyon İhalesi Sonuçlandı

Ataşehir Belediyesi Şirket Personeli Promosyon İhalesi Sonuçlandı

Ataşehir Belediyesi Kuruluşu ATAPER ve ATA Kültür tarafından yapılan açıklamada 22 Ocak 2024 tarihinde yapılan promosyon ihalesinin sonuçlandığı duyuruldu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Personel Limited Şirketi ATAPER ve Ataşehir Kültür ve Eğitim Anonim Şirketi ATA Kültür  tarafından yapılan açıklamada, promosyon ihalesinin sonuçlandığı bilgisi paylaşıldı.

Ataşehir Belediyesi kuruluşları ATAPER ve ATA Kültür tarafından yapılan açıklamada, 22 Ocak günü yapılan ihaleyi Yapı Kredi Ataşehir Şubesi’nin kazandığı, personelin kişi başına 29.000 TL promosyon alacağı kaydedildi.

ATAPER PERSONELİ PROMOSYONU AÇIKLANDI

Ataşehir Personel Limited Şirketi ATAPER tarafından yapılan açıklamada,
“SONUÇLANAN PROMOSYON İHALESİ HAKKINDA
Ataşehir Personel Limited Şirketi olarak 22 /01/ 2024 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Banka Promosyon İhalesini en yüksek teklif veren Yapı Kredi Ataşehir Şubesi kazanmıştır.
Bu sonuca göre personelimiz kişi başına 29.000 TL promosyon bedeli alacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadeleri, yer aldı.

ATA KÜLTÜR PROMOSYONU SONUÇLANDI

ATA Kültür (Ataşehir Kültür ve Eğitim Anonim Şirketi) tarafından yapılan açıklamada, 22 Ocak günü yapılan ihaleyi Yapı Kredi Ataşehir Şubesi’nin kazandığı, personelin kişi başına 29.000 TL promosyon alacağı kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ