logo

Ataşehir Belediyesi ‘ŞOK HİZMET’le Yenisahra Mahallesi’ni Şokladı

Ataşehir Belediyesi  ‘ŞOK HİZMET’le Yenisahra Mahallesi’ni Şokladı

yenisahra _sok hizmetAtaşehir Belediyesi, 15 günlük aralıklarla Ataşehir’deki mahallelerde başlattığı “ŞOK HİZMET” uygulamasında Yenishara Mahallesi’nde çalışma yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, her ay 2 mahallede yürüttüğü “Şok Hizmet” uygulaması ile sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik çalışmalar yapıyor. Mahalle sakinlerini dinleyerek sorunları tespit eden ilgililer, çözülebilecek olanlara anlık çözüm üretiyor. Tespit edilen diğer sorunlar ise ilgili birim ya da kurumlara iletiliyor.

YENİSAHRA ŞOK HİZMET FOTOLARI

Ataşehir Belediyesi’nin başlattığı “Şok Hizmet” uygulamasında; okul, Camii gibi kamu alanlarının temizlik ve bakımı yapılıyor. Bu alanlar salgın hastalıklara karşı ilaçlanıyor. Mahalledeki ağaçlar budanıyor. Sokak ve caddelerde temizlik yapılıp rögar ve kanalların bakım ve temizliği yapılıyor. Çöp konteynerleri elden geçiriliyor, yıkanıp boyanıyor.

Yenisahra Mahallesi’nde toplanan belediye birimlerine ait ekipler tarafından sabah 7.00 da başlatılan ‘Şok Hizmet’ çalışması Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları İsmail Kabakçı ve Abdullah Der ile ilgili birim müdürlerinin katılımı ile başlatılarak gün boyu sürdürüldü.

Çalışmalar ile ilgili Ataşehirweb.com’a yaptığı özel açıklamada Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı şunları söyledi; “Ataşehir belediyesi olarak 17 mahallemizde uygulanacak olan, Ferhatpaşa Mahallemizden başlattığımız, 15 günlük aralıklarla bir mahallemizde 6 saha müdürlüğümüzle beraber yürüteceğimiz “Şok Hizmet” çalışmasını bu gün Yenisahra Mahallesi’nde yapacağız. Halkımızın acil ihtiyaçlarının çözümü ve sorunların yerinde görülmesi açısından bu hizmetin faydalı olacağını söylüyoruz. Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin talimatı ile bu gün de Yenisahra Mahallesi’ndeyiz. Veteriner, Temizlik, Fen İşleri, Park Bahçeler, Zabıta ve Çevre Müdürlüğü ekiplerimiz şu anadan itibaren Yenisahra Mahallesi’ni karış karış dolaşacak, Acil olarak yapabileceklerini yapacaklar. Anlık çözümü mümkün olmayan işleri de not alacaklar. Vatandaşlarla da görüşerek yaptıkları tespitlerle en kısa zamanda Yenisahra Mahallesi’ndeki sorunları çözecekler. Sıra 15 gün sonra Ataşehir’in bir başka mahallesinde. Ataşehir Belediyesi olarak uyguladığımız “Şok Hizmet” çalışmasında insanlarımızın memnuniyetlerini dile getiriyorlar.
Kalabalık belediye ekiplerini gören mahalleli önce yıkım olduğunu düşünüyor. Yıkım olmadığını, ekiplerin çalışmalarını görünce de önemli bir devlet adamının geldiğini düşünüyorlar. Çalışan ekiplerimizin yaptıklarını gören mahalleli öğleden sonra ancak bunun bir belediye hizmeti olduğunu, Ataşehir Belediyesi’nin “Şok Hizmet” uygulaması olduğunu anlıyor.
“Şok Hizmet” çalışması ile ilgili görüşünü aldığımız Yenisahra Mahallesi Muhtarı Şeref Uzun, Ataşehir Belediyesi’nin yürüttüğü “Şok Hizmet” uygulamasının iyi bir program olduğunu ifade ederek daha önce belediye çalışmalarını çok gördüklerini ama Yenisahra Mahallesi’nde ilk kez böyle toplu bir çalışma yapıldığını, belediye ekiplerinin böyle toplu olarak mahallesinde çalışırken görmekten memnun olduğunu belirtti.. Yenisahra Mahallesi’nde uygulanan “Şok Hizmet” çalışması için Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Muhtar şeref Uzun, “Ataşehir’de iyi şeyler oluyor, Ataşehir Belediyesi iyi çalışmalar yapıyor.”diyerek belediyenin çalışmalarından memnuniyetini dile getiren Yenisahra Mahallesi Muhtarı Şeref Uzun, muhtarı olduğu mahallenin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları görüyor olmanın çok güzel olduğunu belirti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ