logo

Ataşehir Belediyesi Sokak Kısıtlamasını Değerlendiriyor

Ataşehir Belediyesi Sokak Kısıtlamasını Değerlendiriyor

Ataşehir Belediyesi küresel salgın yeni tip koronavirüs (Kovid 19) tedbirleri kapsamında sokak kısıtlaması uygulanan günlerde asfalt çalışmalarına ağırlık veriyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeni tip koronavirüs (Kovid 19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile uygulanan sokak kısıtlaması ile sakinleşmesini değerlendirerek, trafik olmayan Ataşehir’in cadde ve sokaklarında hızlandırılmış çalışma yürütüyor.

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri trafik olmayan, rahat çalışma ortamının olduğu Ataşehir’in cadde ve sokaklarında hasar gören yollara asfalt döküyor, yenileme çalışması yapıyorlar.

Ali Cihan Sakman gözetiminde Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sokağa çıkma yasağı uygulamasının sağladığı sakin koşulların avantajını kullanarak çalışmalarının daha hızlı yürüdüğünü kaydederek; “Siz değerli komşularımız evlerinizdeyken bizler ilçemizdeki onarım ve bakım hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Sokaklarımızda hasar görmüş yollara asfalt döküyor, yenileme çalışması yapıyoruz.” Dedi.

Başkan İlgezdi, trafik yoğunluğu yüksek, sirkülasyonun fazla olduğu noktalarda sokak kısıtlaması nedeniyle sakin ortamda asfaltlama çalışmalarını hızla yürüttüklerini, yoğun trafik koşullardan çok daha kısa sürede tamamladıklarını kaydetti.   

‪Siz değerli komşularımız evlerinizdeyken bizler ilçemizdeki onarım ve bakım hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Sokaklarımızda hasar görmüş yollara asfalt döküyor, yenileme çalışması yapıyoruz.‬

Battal İlgezdi paylaştı: 3 Mayıs 2020 Pazar

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ