Uyumlu Yatay Film Şeridi Banner 985x100

logo

Ataşehir Belediyesi TİS Görüşmesi Anlaşma İle Sonuçlandı

Ataşehir Belediyesi TİS Görüşmesi Anlaşma İle Sonuçlandı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezi, Ataşehir Belediyesi ile DİSK’e bağlı GENEL-İŞ Sendikası arasındaki Toplu İş Sözleşmesi (TİS) anlaşma ile sonuçlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2 Mart’ta grev kararı alınan Ataşehir Belediyesi ile DİSK’e bağlı GENEL-İŞ Sendikası arasındaki Toplu İş Sözleşmesi (TİS) anlaşma ile sonuçlandı.

Ataşehir Belediyesi ile DİSK’e bağlı GENEL-İŞ Sendikası arasındaki Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinin sonuçlandığını duyuran Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sosyal medya paylaşımında ; “Toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz, uzlaşmayla sonuçlanmıştır. Ataşehirimiz’e herhangi bir sorun yaşatmadan gerçekleştirdiğimiz toplu iş sözleşmesinin, çalışma arkadaşlarımıza ve Ataşehirimize hayırlı olmasını dilerim.” İfadelerine yer verildi.

Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ