logo

Ataşehir Belediyesi’nden ‘Proje Pazarı’ Yarışması

Ataşehir Belediyesi’nden ‘Proje Pazarı’ Yarışması

Ataşehir Belediyesi Kadın Girişimcilik Merkezi (AKAGİM) yenilikçi ve ticari değere sahip iş fikirlerinin yarışacağı “Proje Pazarı” adıyla yeni bir yarışma programı başlatıyor.     

Ataşehir Belediyesi Kadın Girişimcilik Merkezi (AKAGİM)  “Proje Pazarı” adıyla yeni bir yarışma programı başlatıyor.

Teknoloji tabanlı, gerçekleştirilebilir, yenilikçi ve ticari değere sahip iş fikirlerinin yarışacağı “Proje Pazarı”na aralarından en az birinin kadın olduğu minimum iki kişilik ekipler katılabiliyor.

Bireysel başvuruların kabul edilmediği yarışmaya katılacakların her hangi bir şirketin ortaklık yapısı içinde bulunmamaları ve 18 yaşını bitirmiş olmaları gerekiyor.

Her takımın sadece bir iş fikriyle katılabileceği yarışmada, birden fazla iş fikriyle başvuru yapan takımların sadece bir projesi ön değerlendirmeden geçirilecek. Değerlendirme sonucu kabul edilecek ekiplerin eğitim ve kuluçka faaliyetlerine katılmalarında devam şartı aranıyor.

Proje Pazarı iş fikri yarışmasında; en yüksek puanı alan ilk 3 ekibe, sırasıyla 7.500 TL, 5.000TL ve 2.500 TL para ödülünün yanı sıra AKAGİM ortak ofise ön jürisiz kabul hakkı ve 12 ay boyunca AKAGİM hizmetleri desteği sağlanacak. 12 ay boyunca da girişim ve girişimcilerin çözüm merkezi olan Lodestar Business Solution tarafından mentor desteği verilecek.

COVID-19 pandemisi nedeniyle ön değerlendirme aşamasında seçilen takımlara “Girişimcilik Kampı” eğitimleri online verilecek.

Girişimcilik Kampında adaylara; iş fikri geliştirme, detaylı planlama, şirket kuruluş ve işletme sürecinde hukuki, resmi, finansal süreci yürütme konularında eğitimler verilecek.

Kamptaki eğitim içeriğinde ise; 40 saat Girişimcilik Eğitimi, 20 saat Bilgilendirme Semineri, 40 saat İş Geliştirme Mentorluğu, 8 saat Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi, 20 saat Sunum Mentorluğu, 4 gün İş Planı Atölyesi ve 2 gün de Sunum Atölyesi yer alacak.

Yarışmaya başvurular 21 Eylül – 02 Ekim tarihleri arasında yapılırken, Girişimcilik Kampı ise 16 Ekim – 21 Aralık tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek.

9 haftalık “Girişimcilik Kampı” eğitimi sonrasında yenilikçi iş fikirleri sahipleri ödüllerini almaya hak kazanacak.

Ataşehir Belediyesi Kadın Girişimcilik Merkezi “Proje Pazarı” yarışması başvuru formuna https://forms.gle/ZxD9wrY1CXDVfEZz7 adresinden ulaşılabilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ