logo

Ataşehir Belediyesi’nden Zabıta Haftası Kutlaması

Ataşehir Belediyesi’nden Zabıta Haftası Kutlaması

Ataşehir Belediyesi etkinliklerinde halkın huzuru ve kentin düzeni için çalışan zabıtaların Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. yılı kutlanıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. Yılı kapsamında Zabıta Müdürlüğü’nden Zabıta teşkilatı mensupları Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’i ziyaret etti.

Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. Yılını kutlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yaptığı açıklamada, “Halkımızın huzuru ve kentimizin düzeni için 7/24 çalışan tüm zabıtalarımızın #ZabıtaHaftası’nı ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. yılını kutlarım.” İfadelerine yer verdi.

Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. Yılı kapsamında kendisini ziyaret eden Zabıta teşkilatı mensuplarının kuruluş yıldönümünü kutlayan Zabıta Müdürlüğü’nden sorumlu Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, mesai arkadaşları zabıta teşkilatını kutlama mesajında, “Zabıta Huzur, sağlık ve güvenliğimiz için çalışan Zabıta teşkilatımızın kuruluşunun 195. yılını kutluyor, mesai arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ