logo

Ataşehir Belediyesi’ne Altın Karınca Belediyecilik Ödülü

Ataşehir Belediyesi’ne Altın Karınca Belediyecilik Ödülü

Ataşehir Belediyesi’nin de ödül aldığı Marmara Belediyeler Birliği 7. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, MBB ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, “Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Kategorisi”nde Mobil Hava Ölçer cihazı projesiyle Altın Karınca Belediyecilik Ödülünü aldı.

Ataşehir Belediyesi’nin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün “Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Kategorisi”nde Mobil Hava Ölçer cihazı projesiyle Altın Karınca Belediyecilik Ödülü’nü aldığı Marmara Belediyeler Birliği 7. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri törenine Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Bağdatlıoğlu Kartal ve proje ekibi ile katılarak ödülünü  Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’dan aldı.

ÖDÜLLER MBB VE İBB BAŞKANI MEVLÜT UYSAL’DAN

Beşiktaş Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen ödül törenine çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı ve yöneticisi katıldı. Belediye başkanlarına ve ekiplerine ödüller, Marmara Belediyeler Birliği (MBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal tarafından takdim edildi. Törende İstanbul Büyükşehir Belediyesi de “Somut Olmayan Kültürel Mirasın Yaşatılması” projesi ile birincilik ödülüne layık görüldü.

262 PROJEDEN 47’Sİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Törende sonra ödül almaya hak kazanan 9 ayrı kategoride ödül almaya hak kazanan 47 belediyeye ödüllerini takdim etti.  Altın Karınca Ödül Töreni’nde yarışmaya müracaat eden 262 projeden 47’si; Afet yönetimi, ulaşım, kültür-sanat, Sosyal Belediyecilik, şehircilik alt yapısı, kurumsal gelişim, Sürdürülebilir çevre yönetimi, şehir teknolojileri, yerel kalkınma ve işbirliği alanında ödüle layık görüldü.

MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ’NE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Ödül töreninde konuşan MBB ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal, MBB Başkanlığına yeni seçilmiş bir belediye başkanı olarak geçmişte MBB’ye emeği geçmiş herkese teşekkür ettiğini belirterek, İBB’ye verilecek ödülün kendi belediye başkanlığından önce verildiğini hatırlattı. MBB eski başkanlığı nedeniyle bu yıl müracaat etmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür eden Başkan Mevlüt Uysal, geçmişte Marmara Denizi’ni temiz tutmak üzere oluşan MBB’nin şehirlerde yapılan hizmetleri takip ettiğini ve şehircilik adına yapılması gerekenleri yaptığını söyledi.

9 KATEGORİDE 47 İL VE İLÇE BELEDİYESİNE ÖDÜL

Ödül alan projelerin belediyelerine ve güzel projeler ürettiği halde yarışmaya müracaat etmeyen belediyelere teşekkür eden Başkan Mevlüt Uysal, bu yıl ilk defa Altın Karınca Ödüllerinin sadece 1. olan belediyelere verildiğini ve bunun doğru olduğunu kaydetti.  Uysal konuşmasının ardından 9 ayrı kategoride başarılı bulunan 47 il ve ilçe belediyelerine ödüllerini takdim etti.  Törenin sonunda ödül alan bütün belediye başkanları ile yöneticileri Başkan Mevlüt Uysal ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ