logo

Ataşehir Belediyesi’nin ‘ŞOK HİZMET’i Fetih Mahallesi’nde

Ataşehir Belediyesi’nin ‘ŞOK HİZMET’i Fetih Mahallesi’nde

Ataşehir Belediyesi, 15 günlük aralıklarla Ataşehir’deki mahallelerde başlattığı “ŞOK HİZMET” uygulamasında Fetih Mahallesi’nde çalışmalar başlatıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, her ay 2 mahallede başlattığı “Şok Hizmet” uygulaması ile sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik çalışmalar yapıyor. Mahalle sakinlerini dinleyerek sorunları tespit eden ilgililer, çözülebilecek olanlara anlık çözüm üretiyor. Tespit edilen diğer sorunlar ise ilgili birim ya da kurumlara iletiliyor.

fetih

Ataşehir Belediyesi’nin başlattığı “Şok Hizmet” uygulamasında; okul, Cami gibi kamu alanlarının temizlik ve bakımı yapılıyor. Bu alanlar salgın hastalıklara karşı ilaçlanıyor. Mahalledeki ağaçlar budanıyor. Sokak ve caddelerde temizlik yapılıp rögar ve kanalların bakım ve temizliği yapılıyor. Çöp konteynerleri elden geçiriliyor, yıkanıp boyanıyor.

Fetih Mahallesi’nde sabah 8.30 da başlayan ‘Şok Hizmet’ çalışması Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı denetiminde başlatılarak sürdürüldü.

Çalışmalar ile ilgili itvhaber’e yaptığı özel açıklamada Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı şunları söyledi; “Ataşehir belediyesi olarak 17 mahallemizde uygulanacak olan, Ferhatpaşa Mahallemizden başlattığımız, 15 günlük aralıklarla bir mahallemizde 6 saha müdürlüğümüzle beraber yürüteceğimiz “Şok Hizmet” çalışması yapacağız. Halkımızın acil ihtiyaçlarının çözümü ve sorunların yerinde görülmesi açısından bu hizmetin faydalı olacağını söylüyoruz. Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin talimatı ile bu gün de Ferhatpaşa Mahallesi’ndeyiz. Veteriner, Temizlik, Fen İşleri, Park Bahçeler, Zabıta ve Çevre Müdürlüğü ekiplerimiz şu anadan itibaren Fetih Mahallesi’ni karış karış dolaşacak, Acil olarak yapabileceklerini yapacaklar. Anlık çözümü mümkün olmayan işleri de not alacaklar. Vatandaşlarla da görüşerek yaptıkları tespitlerle en kısa zamanda Fetih Mahallesi’ndeki sorunları çözecekler. Sıra 15 gün sonra Mevlana Mahallesi’nde. Ataşehir Belediyesi olarak uyguladığımız “Şok Hizmet” çalışması Fetih Mahallesi’nden sonra sıra Mevlana Mahallesi’nde.”

cami_1

“Şok Hizmet” çalışmasının mahallesindeki etkileri ile ilgili görüşünü aldığımız Fetih Mahallesi Muhtarı Cavit Koç, Yaklaşık olarak 28 yıldır muhtarlık yaptığını ifade ederek, böyle bir hizmeti ilk defa gördüğünü söyledi. Muhtar Cavit Koç Fetih Mahallesi’nde uygulanan “Şok Hizmet” çalışması için Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Fetih mahallesi Muhtarı Cavit Koç, muhtarı olduğu mahallenin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları görüyor olmanın çok güzel olduğunu belirti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ