logo

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN İTİRAZ

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN İTİRAZ

Atasehir_taner_onerKadınlar 1.Futbol Ligi erteleme karşılaşmasında İlkadım Belediyesi Ybn. Pzr.Spora’a karşı, hakkı olmayan oyuncu oynatmaktan ceza alan Ataşehir Belediyespor, itiraz ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İlkadım Belediyesi Ybn. Pzr.Spor erteleme maçı kadrosunda talimatlara aykırı oyuncu bulunduğu gerekçesi ile 05.04.2016 Tarih ve 79 Sayılı Toplantısında Amatör Futbol Disiplin Kurulu (ADK) tarafından verilen cezalara itiraz edileceği açıklandı.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun İlkadım Bel. Yabancılar Pazarıspor Kadınlar 1. Ligi müsabakasında, Ataşehir Belediyespor hakkı olmayan oyuncu oynatarak talimatlara aykırı davranıştan 3-0 hükmen mağlubiyet cezası verilmişti. Ayrıca, yöneticilerden Ekrem Köse ve Taner Öner’e de 15’er gün hak mahrumiyeti cezası gelmişti.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (ADK)’nun 05.04.2016 Tarih ve 79 Sayılı Toplantısında, 22.03.2016 tarihinde oynanan Ataşehir Belediyespor – İlkadım Bel. Yabancılar Pazarıspor Kadınlar 1. Ligi müsabakasında, oynama hakkı olmayan oyuncu oynatarak talimatla aykırı davranışı nedeniyle 3-0 hükmen mağlubiyet cezası verilmesi kararına itiraz ediliyor.

Kadın futbolu için ağır bir uygulama olduğunu, teşvik edilecekken engel oluşturacak ceza uygulamasını doğru bulmadıklarını kaydeden Ataşehir Belediyespor yöneticilerden Taner Öner, hükmen mağlubiyet ve hak mahrumiyetleri cezalarının olduğu karara itiraz edeceklerini belirtti.

İtvhaber.com’a yaptığı açıklamada verilen ceza ile ligdeki sıralamanın değişmeyeceğini vurgulayan Taner Öner, ceza uygulamasının kadın futbolu için ağır olduğuna inandıklarını kadın futbolunun olumsuz etkilenmemesi için kararın düzeltilmesi talebinde bulunacaklarını kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ