logo

Ataşehir Beledyesi ‘Koronavirüs’ten ‘Uzaktan Eğitim’ Başlattı

Ataşehir Beledyesi ‘Koronavirüs’ten ‘Uzaktan Eğitim’ Başlattı

Öğrenciler ile iletişimi koparmamak amacıyla video çekimlerine başlayan Ataşehir Belediyesi kurs birimleri eğitmenlerin görüntülü uzaktan eğitim vermeye başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, Çin’de başlayarak tüm dünyayı etkileyen Koronavrüs (Kovid 19) Salgını tedbiri kapsamında ara verdiği eğitim programlarının bir kısmında uzaktan eğitim uygulaması ile devam ediyor.

Tiyatro kursu derslerine on line olarak devam edilen Ataşehir Belediyesi eğitim programında Tiyatro Eğitimeni Efsun Kaygusuz yardımcıları ile birlikte video görüntüsü ile canlı olarak çalışmalarından örnekler gösterdiler.

‪Koronavirüs nedeniyle ara verdiğimiz kültür-sanat ve spor eğitimlerimize öğrencilerimizin derslerini aksatmamak adına “uzaktan eğitim” ile devam ediyoruz. Eğitimlerimizin videosunu çekiyor, öğrencilerimize iletiyoruz.‬

Battal İlgezdi paylaştı: 18 Mart 2020 Çarşamba

Öğrenciler ile iletişimi koparmamak amacıyla video çekimlerine başlayan Ataşehir Belediyesi kurs birimleri eğitmenlerin görüntülü dersleri ile tiyatro, dans, bağlama gibi alanlarda on line olarak uzaktan eğitim vermeye başladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Batal İlgezdi sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Koronavirüs nedeniyle ara verdiğimiz kültür-sanat ve spor eğitimlerimize öğrencilerimizin derslerini aksatmamak adına “uzaktan eğitim” ile devam ediyoruz. Eğitimlerimizin videosunu çekiyor, öğrencilerimize iletiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ