logo

Ataşehir Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı

Ataşehir Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, Kayışdağı’nda Ataşehir Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi’ni hizmete açtı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ümraniye Ataşehir Göztepe Metrosu’nun deneme sürüşü yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, Kayışdağı’nda Ataşehir Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi’ni hizmete açtı.  

Kayışdağı’nda hizmete açılan Ataşehir Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi 14 farklı branşta 18 poliklinikte hizmet verecek. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir’de Kayışdağı Metro İstasyonundaki Girişimcilik ve Teknoloji Merkezinin açılışını yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ataşehir’deki programlarına CHP Ataşehir İle Başkanı Cela Yalçın, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, CHP il ve Ataşehir ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

İBB ATAŞEHİR BÜTÜNLEŞİK HALK SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

İBB, içerisinde Darülaceze Tıp Merkezi, Psikoloji Destek Merkezi (PDM), Evde Sağlık Hizmetleri ve Sosyal Uyum Destek Merkezi (SUDEM) birimleri bulunan Ataşehir Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi’ni yapımını tamamlayarak İstanbulluların hizmetine sundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katımıyla gerçekleşen Ataşehir Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi’nin açılışına CHP Ataşehir Belediye Başkanı adayı Onursal Adıgüzel ve CHP Çekmeköy Belediye Başkanı adayı Orhan Çerkez de katıldı.

ATAŞEHİR’DE ÇOK FONKSİYONLU SAĞLIK HİZMETİ:

Ataşehir Bütünleşik Halk Sağlığı Merkezi’nde, SGK güvencesi ve Genel Sağlık Sigortası kapsamındaki tüm vatandaşlara uzman doktorlar tarafından muayene, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti verilecek.

Halk Sağlığı Merkezi’nde, laboratuvar, radyoloji hizmeti ve diğer tıbbi hizmetlerin vatandaşlarımıza ücretsiz sunulacağı Darülaceze Tıp Merkezi; bireylerin günlük yaşam kalitelerinin artırılması, bireysel gelişim ve sosyal uyumlarının sürdürülmesi gibi amaçlar doğrultusunda hizmet verecek Psikolojik Danışmanlık Merkezi; yaşlı, yatağa bağımlı, engelli, bakıma muhtaç bireylere evlerinde sağlık hizmeti sunan Evde Sağlık Birimi; çalışanlarımızın sağlıklarını korumak adına iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri sunacak Çalışan Sağlığı Birimi; Ve alkol, madde kullanım bozukluğu ve teknoloji bağımlılığı alanlarında hizmet sunan Sosyal Uyum ve Destek Merkezi (SUDEM) bulunuyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ