logo

Ataşehir CHP Örgütü Yeni Merkezinde İlk Toplantısını Yaptı

Ataşehir CHP Örgütü Yeni Merkezinde İlk Toplantısını Yaptı

Atasehir_chp_toplantiCHP Ataşehir İlçe Örgütü Genişletilmiş Örgüt Toplantısı’nı taşındığı Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’ndeki yeni CHP Ataşehir İlçe Merkezi binasında yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeni ilçe merkez binasındaki toplantı salonunda Saat 15:00’da başlayan ve CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün de katıldığı CHP Ataşehir İlçe Örgütü “Genişletilmiş Örgüt Toplantısı”na ev sahipliğini CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın yaptı.

CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile birlikte; CHP PM Üyesi Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul İl Başkanlığı Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Kalender Özdemir, Namık Sürmen ve Hüseyin Hışman, Belediye Meclis üyeleri, CHP Ataşehir ilçe ve mahalle örgüt yöneticiler, eski ilçe yöneticilerinin katıldığı CHP Ataşehir İlçe Örgütü “Genişletilmiş Örgüt Toplantısı”na partililerin ilgisi yoğun oldu.

CHP Ataşehir İlçe Örgütü “Genişletilmiş Örgüt Toplantısı”na gösterilen yoğun ilgi nedeni ile salona sığmayan, sokağa taşan partilileri gören Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bu tür toplantıların Novada’daki salonda yapılması için gerekli talimatı verdi. Ayrıca Başkan İlgezdi, Örnek Mahallesi’ndeki Kültür Merkezi’nin tamamlanmasından sonra toplantıların iki salon arasında dönüşümlü olarak yapılması için gerekenin yapılacağını söyledi.

 “Bize Benzemeyenlere, Bizim Gibi Olmayanlara, Bizi Tanımayanlara Gitmeliyiz”

“Hanenize hoş geldiniz” sözleri ile başladığı CHP Ataşehir İlçe Örgütü “Genişletilmiş Örgüt Toplantısı” açış konuşmasında, açtıkları yeni ilçe merkezinde değerlendirme toplantısını birlikte yapacaklarını söyleyen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu durumu özetleyerek; yaklaşan Genel Seçim döneminde yapılacak çalışmalarla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesi için kendi aralarındaki dayanışmanın yetmeyeceğine dikkat çeken Hakkı Altınkaynak; “Bizimle aynı duygular içerisinde olanlar iktidara gelmek için yetmiyor. Bize benzemeyenlere, bizim gibi olmayanlara, bizi tanımayanlara de gitmek zorundayız. Bize benzemeyenlerin, bizim gibi olmayanların, bizi tanımayanların suçu yok. Biz gitmemişiz kapılarına…” dedi.

“CHP Ataşehir İlçe Merkezi’nin Kapısı Herkese Açıktır”

Ülkenin geleceğinin kendilerini kaygılandırdığını dile getiren Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir ilçe merkezinin kapısının herkese açık olduğunu konuşmasında; “Bu kapı en eski üyede, dün üye olan partililerimiz ile birlikte tüm halkımıza açıktır. Zaman zaman bir araya gelerek ülkemizin sorunlarını konuşarak yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı sorguladığımız ocaktır.  21. yüzyılda aklımızın hayal edemeyeceği vahşetleri yaşıyoruz. İnsanların kafaları kurbanlık koyun gibi kesildiğini gördük” diyerek bu vahşetin birden bire olmadığını, bazı kesimler tarafından desteklenen terör örgütlerinin zamanla güçlenerek bu günkü duruma geldiklerine dikkat çekti.

Söz alan partili konuşmacıların Genel Merkez, İl ve İlçe yönetimleri ve yöneticilerine eleştirileri de yapıldığı, özellikle parti içi demokrasinin işletilmesi gereği ve ön seçim vurgusu yapıldığı toplantısında yerel seçim dönemi ve sonrasının da geniş bir değerlendirmesinin yapıldığı düşünceler dile getirildi.

Salon Yetmiyor, Örgüt Toplantısı Novada’da Yapılsın

Katılımın yüksek olduğunu salonun yetmediğini söyleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezidi Novada’da her ay 1 gün örgüt toplantısı yapılacağını Örnek Mahallesi’de Kültür Merkezi tamamlanınca da toplantıların dönüşümlü yapılabileceğini ifade ederek başladı, kendisine yöneltilen eleştirilere cevapların da yer aldığı konuşmasına.

İçerenköy’de yapımı devam eden Kültür Merkezi yapımının İBB tarafından durdurulduğunu söyleyen Başkan İlgezdi, 2015’in 7. ayında teslim etmeyi planladıkları merkezin yapımının devamı için görüşmek üzere İBB Başkanı Kadir Topbaş’la görüşeceğini sorunu çözeceğini belirtti.

Hiçbir belediye Başkanının seçimi kendisinin kazandığını iddia edemeyeceğinin altını çizen Battal İlgezdi, varlğının CHP’ye bağlı olduğunu söyleyerek; Cumhuriyet Halk Partisi olmadan belediye başkanı olma şansları olmadığını vurguladı.

CHP Herkesin Patisi Olmalıdır

Seçimden sonra yapılan örgüt toplantısına gelemediğini, İlçe Başkanı’ndan üyelerin silinmemesini istediğini, daha önceki toplantıda söyledikleri mahalle meclislerini oluşturacaklarını belirten Battal İlgezdi; “Ne hikmetse hep eksiklerimizi söylüyoruz. Burada gençlerimiz yok. Bu parti ne Malatyalıların partisi, ne Tuncelilerin, ne de Sivaslıların partisi. Bu partide herkes olacak. Belediye Meclisi üyelerini belirlerken Çankırılısının da, Kastamonulusunun da, Sinoplusunun da partiye kazandırmalıyız. AKP’li Belediye Başkanı adayını meclis üyesi yaptık kötü mü yaptık? Trabzon dernek başkanını üye yaptık kötümü yaptık? Bu parti herkesin patisi olmalıdır. Biz Türkiye partisi olmak zorundayız” sözleri ile eleştirilere cevap verip ve düşünceleri dile getirerek; Türkiye partisi olmak başarılamazsa iktidar olunamayacağını vurguladı.

CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile CHP İstanbul Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak yaptıkları konuşmalarında Genel Merkez ve İl yönetmelerini temsilen ve kişisel düşüncelerini dile getirip örgüt üyeleri tarafından yöneltilen eleştirilere yönetimleri adına yanıt verdiler.

CHP Ataşehir İlçe Örgütü “Genişletilmiş Örgüt Toplantısı”nda; Hüseyin Akın, Halil Çatalkaya, eski CHP Ataşehir İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, Çetin Düzce, Hasan Karayol, Hüseyin Culha’nın da aralarında bulunduğu eski yöneticiler ve partililer söz alarak eleştiri, öneri ve düşüncelerini dile getirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ