logo

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Olağan Kongresini gerçekleştirdi

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Olağan Kongresini gerçekleştirdi

16.Olağan kongresini gerçekleştiren Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Derneği, mevcut başkan Çetin Kaygusuz’u yeniden Spor Kulübü Derneği Başkanlığına seçtiler.

Recep Kenan/www.itvhaber.com

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Derneği merkezinde gerçekleştirilen 16.Olağan kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kulüp derneği faaliyet raporu okunarak ibra edildi.

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Derneği 16.Olağan kongresinde yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Çetin Kayğusuz yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Derneği Başkanı Çetin Kayğusuz, üyelerine teşekkür ettiği konuşmada, “Pandemiden dolayı uzak kaldığımız sahalara özlemle bir an evvel kavuşmanın umudunu taşıyorum. Çalışmalarımızda bize destek olan mahalle halkına, velilerimize, sporcularımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.

Sporun sağlık için önemine işaret eden Ataşehir Doğuş Spor Başkanı Çetin Kayğusuz, “Sporun sağlık için ne denli önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Onun için 7’den 70’e herkesi spor yapmaya davet ediyorum. Sağlıkla kalın, sporla kalın” şeklinde konuştu.

Kulüp merkezinde gerçekleştirilen Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Derneği 16.Olağan kongresine Ataşehir Belediyesi Meclis 1.Başkan vekili ve Libadiye spor kulübü Başkanı Kudret Arslan ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der Başkanı, İASKF As Başkanı, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse Başkanı, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Tarık Polat, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Angi, İSKADER Başkanı Ali Angi ve kulüp eski başkanlarından Hababam Sınıfı’nın güler yüzlü çocuğu Tuncay Akça ile üyeler katıldı.

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Derneği Başkanı Çetin Kayğusuz’un teşekkür mesajı:

“Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Derneği olarak pandemiden dolayı uzak kaldığımız sahalara özlemle bir an evvel kavuşmanın umudunu taşıyorum. Çalışmalarımızda bize destek olan mahalle halkına, velilerimize, hocalarımıza, sporcularımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sporun sağlık için ne denli önemli olduğunu hepimiz biliyoruz onun için 7’den 70’e herkesi spor yapmaya davet ediyorum. Bu vesileyle Ataşehir Doğuş Spor Kulübü 16. seçimli kongremize gelen başta kurucu üyelerimize ve eski kulüp başkanlarımıza başta olmak üzere Ataşehir Belediyesi meclis Başkan vekili ve Libadiye spor kulübü Başkanı sayın Kudret ARSLAN ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın ABDULLAH DER Başkanımıza, İASKF As Başkanı, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın EKREM KÖSE Başkanımıza, ATAŞEHİR CHP İlçe Başkanı Sayın CELAL YALÇIN ve Yönetim Kurulu üyelerine, Ataşehir CHP Kadın Kolları Başkanı Sayın SEVAL DÜZENLİ ve Yönetim kurulu üyelerine, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Sayın ALİ RIZA SARAÇOĞLU Muhtarımıza, Site Spor Kulübü CİHAN Başkanıma, Ataşehir Gücü Kulübü SERDAR Başkanıma, Mehmet Rauf Lisesi Başkanı Sayın İRFAN KARA ve UĞUR ÇABA Başkanlarımıza, Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sayın ZEKERİYA ANGİ, İSKADER Başkanı Sayın ALİ ANGİ, Gazete Ataşehir Sayın ALİ BAL Abime, Kadir Spor Sayın KADİR KÜÇÜKAY Abime, Katılımlarından dolayı Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak herkese çok teşekkür ediyorum ve saygılar sunuyorum.

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Başkanı”

YÖNETİM KURULU ASİL 
Çetin Kaygusuz
Ebru Tulum
Çetin Karadağ
Tekin Erdemir
Muharrem Temel
Nurali Ocak
Serhat Can Altay
Duran İşbilir
Hasan Yılmaz
Ahmet Erdem
İbrahim Aslan

DENETLEME ASİL
Necati Polat
Hüseyin Günveren
Adnan Demir

DİSİPLİN ASİL
Kahraman Yılmaz
Hayati Sönmez
Ferhat Kara

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ