logo

Ataşehir Doğuş Spor’dan Dostluk ve Dayanışma Gecesi

Ataşehir Doğuş Spor’dan Dostluk ve Dayanışma Gecesi

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü 30. Kuruluş Yıl kapsamında Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Gecesi düzenleyerek yöneticileri ve sporcuları destekçileri ve sporseverler ile buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Futbolun çeşitli branşları ile birlkte bir çok spor dalında amatör faaliyet gösteren Çetin Kaygusuz başkanlığındaki Ataşehir Doğuş Spor Kulübü, geliri; kulüp ve amatör sporcular yararına kullanılmak üzere dayanışma gecesi düzenledi.

Ataşehir Doğuş Spor Kulübü yönetimi tarafından Ümraniye Salon Prenses’te düzenlenen 30. Kuruluş Yıl Geleneksel Dostluk e Dayanışma Gecesine; Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir ve Orhan Çerkez, CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi adayları Sadık Kayhan ve Abdullah Der, CHP Meclis üyesi Süleyman Karadağ, Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Ali Rıza Saraçoğlu, Âşık Veysel Mahalle Muhtarı Hasgül Bakır, kulübün eski, yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri, kulübün tüm branşlardaki genç sporcuları, amatör spor gönüllü destekçileri, STK temsilcileri ile sporseverler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Doğuş Spor Kulübü ile ilgili hazırlanmış video gösterimi ile devam etti.

Doğuş Spor Kulübünün eski kurucu başkan ve yöneticileri, STK, temsilcileri, spora gönül vermiş sporseverler ve misafirleri selamlayarak konuşmasına başlayan Doğuş Spor Kulübü Başkanı Çetin Kaygusuz, dostluk ve dayanışma gecemsine katılanlara “hoş geldiniz” diyerek; “Doğuş Spor Kulübünün kurulma nedenleri sadece futbol oynamak değildir. Doğuş Spor; gençlerimize, çocuklarımıza iyi bir ahlak, spor ve bunu yanında da sosyalleşmeyi öğretmek için kurulan bir spor kulübüdür. İyi ki bu mahallede oturuyoruz, iyi ki Doğuş Spor Kulübüne üyeyiz. Şunu da herkesin bilmesini isteriz ki; uyuşturucunun girdiği yer sadece fakir olan yerler değil, zengin olan yerleri de kapsamaktadır. Bizim amacımız çocuklarımızı uyuşturucudan uzak tutmak, sosyalleştirmek, sporu öğretmek ve sevdirmektir. Tüm bu aktivitelerin yanında da başarıyı getirmektir. Daha iki ay önce U-15 takımımızdan bir oyuncumuz Galatasaray Spor Kulübüne transfer oldu. Bu başarı sadece bizlerin değil sizlerin destekleriyle oldu” dedi.

Başkanın konuşmasından sonra Doğuş Spor Kulübünün eski başkan ve yöneticileriyle, destek olan ve katkı sunanlara protokol tarafından onur belgeleri ve plaketleri takdim edildi.

Ayrıca, kulübe ve Amatör Spora yaptığı katkılardan dolayı adına plaket verilen Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ’ye teşekkür pankartları da salona asıldı.

Program, sahne alan sanatçıların katılımcılar eşliğinde seslendirdiği eserlerle gönüllerince eğlenerek devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ