logo

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezinin Kalitesi  ‘ISO 9001’ İle Tescillendi

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezinin Kalitesi  ‘ISO 9001’ İle Tescillendi

Ataşehir (HEM) Halk Eğitimi Merkezi, Kalite Yönetim Sistemi kapsamında değerlendirilmesi sonucunda ilgili standartlara uygun olduğu tespit edildi.

Kalite Yönetim Sistemi kapsamında değerlendirilmesi yapılan Ataşehir (HEM) Halk Eğitimi MerkeziISO 9001 Sertifikası” aldı.

Bu kapsamda  22.01.2024-22.01.2025 tarihleri arasında  ISO 9001:2015 sertifikası Ataşehir (HEM) Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz’a teslim edildi.

Ataşehir (HEM) Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz; “İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz, usta öğreticilerimiz, çalışanlarımız ve kursiyerlerimizin Kurumumuza son yıllarda kattıkları değerlerin sonucunda yakaladığımız kalite standardımızın bu şekilde tescillenmesinin Kurumumuz adına sevindirici oldu. Tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi “Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim” felsefesi ile kursiyer sayısını pandeminden önceki yıllarda 20 bin bandında iken son yıllardaki çalışmalar ile 30 bin kursiyer sayısı bandına ulaşıldığı tespit edildi. Bunun yanında düzenlenen Türk Sanat Müziği Konserleri, Türk Halk Müziği Konserleri, 23 Nisan Etkinlikleri, Seramik ve Resim sergileri, Yıl Sonu faaliyetleri ile yakalanan hizmet kalitesinin arttığı gözlemlendi.

2020 yılından itibaren Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’ne ait üç binada yapılan düzenlemeler ile daha yaşanılabilir alanlarda hizmet verilmesinin ISO 9001:2015 belgesinin alınmasında etken olduğu kaydedildi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ