logo

Ataşehir HEM Arıcılık Kursiyerleri Töreni Sertifika Aldılar

Ataşehir HEM Arıcılık Kursiyerleri Töreni Sertifika Aldılar

Ataşehir HEMarıcılık kursunu tamamlayan 22 kursiyere sertifikaları Ataşehir Kaymakamı Ertaş, MEM müdürü Günday ve HEM müdürü  Yılmaz’ın katıldığı törenle verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir HEM eğitimiyle 72 saatlik arıcılık kurs programını başarı ile tamamlayan 22 kursiyere sertifikaları Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Ataşehir İlçe Tarım Müdürü Hamza Atalay, Ataşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, Ataşehir İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz, Halk Eğitimi Merkezi idarecileri ve kurs usta öğreticisi yüksek ziraat mühendisi Aslan Korkmaz ile kursiyerlerin katılımı ile düzenlendi.

Arıcılık kursiyerlerin aileleri ile katıldığı sertifika töreni Ataşehir İlçe Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Saffet Yılmaz’ın konuşması ile başladı.

Yılmaz konuşmasında, Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM)’nin pandemi döneminde 250 kişiye arıcılık eğitimi verdiklerini ve bu alanda sertifika sahibi yaptıklarını söyleyerek kursiyerlerden buradaki aldıkları eğitimden ve kurumun çalışmalarından çevrelerine de bilgi vermelerini, paylaşmalarını istedi.

Ataşehir İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz, amaçlarının daha çok insana ulaşıp sosyal, kişisel, sportif ve pek çok alanda meslek sahibi yapacak kurs programlarından vatandaşlarımızın yararlanmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday’da konuşmasında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan halk eğitimi merkezlerinde 3750’den fazla kurs programı olduğunu ve bu kurslarımıza da vatandaşlarımızın katılımının olmasını hedeflediklerini belirtti. Arıcılık kursunun öneminden bahseden İlçe Milli Eğitim Müdürü Günday,  kursiyerleri bu alanda eğitim aldıkları için tebrik etti.

Arıcılık kursu eğitimi alarak sertifika almaya hak kazananları tebrik eden Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, konuşmasında, “Halk Eğitimi Merkezimizin yapmış olduğu bu kurstan mezun oldunuz. Sertifika sahibi olduğunuz için sizleri tebrik ederim. Halk eğitimin kurs programı yelpazesi çok geniş,herkesi bu kurslarımıza davet ediyoruz. Özellikle evde olan bayanlara yönelik bir çok kursumuz ve öncelikli eğitimlerimiz var. Bu kursları herkese yaymak ve halk eğitimi merkezimizin kurslarına katılımı arttırmamız gerekmektedir. Başta eşleri ile bu kursa katılanlar olmak üzere tüm sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.başarılarınızın devamını diler. Emeği geçen kurum idarecilerini ve kurs öğretmenimizi kutlarım.” İfadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından başarılı olan 22 kursiyere sertifikaları protokol üyeleri tarafından teslim edildi. Arıcılık kursu sertifika töreni kursiyerlerle beraber çekilen hatıra fotoğrafı ile sertifika töreni sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ