logo

Ataşehir HEM Voleybol Akademisi Açılışı Yapıldı

Ataşehir HEM Voleybol Akademisi Açılışı Yapıldı

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından Çağrı Bey İlkokulu Spor Salonunu’nda düzenlenen Voleybol Akademisi,  HEM Müdürü Saffet Yılmaz tarafından açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Saffet YILMAZ Voleybol Akademisi açılış konuşmasında Ataşehir HEM’in 1 EYLÜL 2021 tarihinden 28 Temmuz 2022 tarihine kadar geçen sürede 1254 kurs açtığını ve bu kurs programlarında toplamda 25848 kursiyere ulaştığını söyledi.

Spor alanında tenis, yüzme, futbol, okçuluk, voleybol, pilates, wushu kung-fu, masa tenisi, atletizm ve basketbol olmak üzere çok sayıda kurs açtıklarını kaydeden Yılmaz, bu kurslarda şu ana kadar 1961 kursiyere ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) faaliyetlerinin Ataşehir ilçenin her alanına yayılması için desteklerini esirgemeyen Ataşehir Kaymakamı Sayın İsmail Hakkı ERTAŞ’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail GÜNDAY’a teşekkür ederek, yoğunluklarından dolayı burada olamadıklarını belirten Kurum Müdürü Saffet YILMAZ, kursiyer velilerine ilçe kaymakamı ile ilçe milli eğitim müdürünün selamlarını iletti.

ATAŞEHİR HEM VOLEYBOL AKADEMİSİ

Saffet Yılmaz, Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından ilk defa hayata geçirilen Voleybol Akademisi kapsamında yeni voleybolcular yetiştirmek için Voleybol kurslarını başlattıklarını belirtti. Bu kapsamda 130 kursiyerimiz akademimizde Baş antrenörümüz Görsen ALP hocamızın önderliğinde çalışmalarını ilk etapta Eylül ayına kadar sürdürecektir. Ekim ayı itibariyle çalışmaların okulların açılması ile de hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Saffet YILMAZ Voleybol Akademi açılışına katılan kursiyer velilerine teşekkür ettikten sonra, açılışa katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Özge ÇANKAYA ile Çağrı Bey İlkokulu Spor Salonunu çalışmalar için tahsis eden Okul Müdürü Adem IŞIK’a da teşekkürlerini iletti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ