logo

Ataşehir İmar Planları İBB Meclis Gündemine Geliyor Mu?

Ataşehir İmar Planları İBB Meclis Gündemine Geliyor Mu?

Uzun zamandır bekletilen, mahalle sakinleri tarafından sabırsızlıkla beklenen, Ataşehir’in gelişmesindeki önemli engellerden imar planlarının İBB Meclisi gündemine alıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’in mahallelerinin çözüm bekleyen sorunlarından en önemlisi imar planları çözülüyor mu?

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Ak Partili meclis üyeleri ve yöneticiler tarafından sosyal medyada ve mesajla yapılan paylaşımlarda Ataşehir’in İçerenköy, Küçükbakkalköy, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, İnönü, Kayışdağı mahallelerinin imar planlarının İBB Meclisi gündemine alınarak görüşülüp geçirileceği iddia ediliyor.

Henüz yeni gündem açıklanmadığı için İBB Meclisi’nde ilgili imar plan içerikli maddeler açıklanmış gündemde yer almıyor. İBB Yönetiminin yok sayılarak sadece İBB Ak PArti Grubunun öne çıkarıldığı müjde paylaşımında pankartlar hazırlandı ve gruplarda paylaşıldı.

Bu gelişme üzerine sosyal medyadan yapılan duyurulara eleştirel yaklaşan bazı Ataşehirliler, imar planların çözümü mümkün idiyse bu güne kadar neden etkin olunmadığı ve hatta engel olunduğu iddiası ile sorusunu gündeme getirdiler.

Öte yandan basın ile buluşmasında imar planlarının Ocak Ayı Meclis gündemine alınmasını beklediği açıklayan Ataşehir Belediye başkanı Battal İlezdi, Ataşehir’in imar planlarının çözümünde katkısı olanlara teşekkür edeceklerini söylemişti.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem tarafından girişimleri sonucunda yaşandığı ifade edilen Ataşehir’in imar planları ile ilgili gelişmenin duyurusu:

“Ataşehir imar planları İBB meclisinde
İçerenköy, Küçükbakkalköy, Mustafa Kemal, Aşık Veysel,İnönü, Kayışdağı mahallelerinin imar planları çıkıyor.
İBB imar Komisyonu üyelerine, Meclis üyelerine ve Ak Parti gurup yönetimine teşekkür ederiz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ