logo

Ataşehir Kaymakamlığı Valilik Koordinasyonuyla Kan Bağış Kampanyası

Ataşehir Kaymakamlığı Valilik Koordinasyonuyla Kan Bağış Kampanyası

İstanbul Valiliği koordinasyonu ve Ataşehir Kaymakamlığı tarafından 23 ile 26 Aralık tarihlerinde Ataşehir’in 3 ayrı noktasında “kan bağış kampanyası” düzenleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

3 ayrı zamanda Ataşehir’in 3 ayrı noktası Watergarden AVM, Örnek Merkez Camii ve KBO okulunda Kan Bağış Kampanyası düzenleniyor.

İstanbul Valiliği koordinasyonu ve Ataşehir Kaymakamlığı tarafından 3 ayrı zamanda Ataşehir’in 3 ayrı noktası Watergarden AVM, Örnek Merkez Camii ve KBO okulunda Kan Bağış Kampanyası düzenleniyor.

Ataşehir Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi tarafından düzenlenecek “kan bağış kampanyası”na tüm Ataşehirliler davet edildi.

İstanbul Valiliği koordinasyonu ve Ataşehir Kaymakamlığı tarafından 3 ayrı zamanda Ataşehir’in 3 ayrı noktasında “Haydi Ataşehir Kanınla Umut Ol”, “Senin 15 dakikan başkasının bir ömrü olsun” konsepti ile  Watergarden AVM, Örnek Merkez Camii ve KBO okulunda Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi ekiplerinin katılımıyla Kan Bağış Kampanyası düzenleniyor.

Ataşehir Kaymakamlığı tarafından Ataşehir’in 3 ayrı noktasında düzenlenen “Kan Bağış Kampanyası” programı şöyle:

Watergarden AVM
Tarih : 23 Aralık Saat: 10:00 – 18: arası.

Örnek Merkez Camii
Tarih: 24 Aralık Saat: 10:00 – 18:00 arası.

Kemal Berktan OrtaOkulu
Tarih: 25-26Aralık  Saat: 10:00 – 18:00 Arası

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, 18 – 60 yaş arası 50 kg üzeri sağlıklı bireylerin kan verebileceğine dikkat çekilerek; “18 – 60 yaş arası 50 kg üzeri sağlıklı birey nüfus cüzdanı ile başvurabilecek.

Covid-19 hastalığı geçirmiş olanlar iyileşmelerinden 1 ay sonra, Covid-19 aşısı olanlar 1 hafta sonra kan bağışında bulunabiliyor.”  İfadelerine yer veridi.

T.C. Ataşehir Kaymakamlığı kampanya ile ilgili Kaymakam Ertaş başkanlığında gerçekleşen organizasyonla toplantısıyla ilgili, “Valiliğimizin koordinatörlüğü ile Ataşehir Kızılay bünyesinde 23-26 Aralık tarihleri arası düzenlenecek olan kan verme kampanyası ile ilgili Kaymakamımız İsmail Hakkı ERTAŞ başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.” Açıklaması yapılmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ