logo

Ataşehir Kent Konseyi Yerel Gazetecilerle Buluştu

Ataşehir Kent Konseyi Yerel Gazetecilerle Buluştu

Ataşehir Kent Konseyi yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kapsamında düzenlenen kahvaltılı toplantıda yerel gazetecilerle buluştu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Kent Konseyi (AKK)  yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kapsamında İnovasyon Merkezi Kültür Cafe’de düzenlenen kahvaltıda Ataşehir Kent Konseyi’nin 14 aylık yeni dönemi değerlendirildi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kapsamında düzenlenen programla Ataşehir’deki yerel gazeteciler ile bir araya gelen Mustafa Çıtak başkanlığındaki Ataşehir Kent Konseyi (AKK) yönetimi gazetecilerin gününü kutladı.

Çeşitli olumsuzluklarla mücadele ederek görev yapmaya çalışan yerel gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlayan, Ataşehir Kent Konseyi (AKK) Başkanı Mustafa Çıtak, göreve geldiklerinden bu güne 14 aylık dönemde yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

Ataşehir Kent Konseyi Sekreteri Serkan Şimşek tarafından kent yapılanması ile ilgili Ataşehir’de yaşanan ve yaşanacak olası gelişmeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verildi.

Site yapılanması ve mahalle meclisleri çalışmalarında Örnek Mahallesi’nden başlayarak hız verildiğinin altı çizilen toplantıda, Ataşehir’in önemli kent dokusunu bozan sorunlarından Sebze Hali ve Gümrük Alanı ile trafik, kent ulaşımı alanında yapılan çalışmalar ilgili gelişmeler hakkında bilgi paylaşıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ