logo

‘Ataşehir Kültür Cafe’ Ataşehirlilerin Yeni Çalışma ve Sosyalleşme Mekanı  

‘Ataşehir Kültür Cafe’ Ataşehirlilerin Yeni Çalışma ve Sosyalleşme Mekanı  

Ataşehirlilerin yeni sosyalleşme mekanı “Ataşehir Kültür Cafe” İnovata Girişimcilik ve Kuluçka ile İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezin’de hizmet vermeye başladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehirlilerin ve öğrencilerin çalışıp sosyalleşebilecekleri “Ataşehir Kültür Cafe” açıldı.

Ataşehirlilerin ve öğrencilerin hem çalışabileceği hem de sosyalleşebilecekleri mekanlar olan “Ataşehir Kültür Cafe”lerin tüm Ataşehir’de yaygınlaştırılması hedefleniyor.

“Ataşehir Kültür Cafe” adıyla Ataşehirlilerin sosyal yaşamında yer alacak kafeler Ataşehir Belediyesi iştiraki “Ataşehir Kültür ve Eğitim” tarafından işletiliyor.

Ataşehirlilerin sosyalleşme mekanları olan “Ataşehir Kültür Cafe” çalışmaya uygun teknik donanımların yer aldığı masalar ve hızlı internet imkanları ile öğrencilere ve çalışanlara dış mekanda çalışma olanağı sağlıyor.

“Ataşehir Kültür Cafe” ile ilgili Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi tarafından yapılan açıklamada, “Hem çalışabileceğiniz hem de sosyalleşebileceğiniz kafelerimizi siz değerli komşularım için hizmete açtık. Ücretsiz sergilere katılabileceğiniz, söyleşileri dinleyebileceğiniz “Ataşehir Kültür Cafe” harika oldu. Birden fazla olanağıyla Ataşehirlilerin yeni gözdesi olacak olan kafemiz yakın zamanda tüm Ataşehir’de hizmet vermeye başlayacak. İnovata Girişimcilik ve Kuluçka ile İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezimiz’de hizmet vermeye başlayan kafelerimize tüm komşularımı bir bardak sıcak çay içmeye davet ediyorum. %100 Ataşehir Belediyesi İştiraki olan Ataşehir Kültür ve Eğitim Aş. bünyesinde hizmete açılan yeni kafelerimiz Ataşehirlilere hayırlı olsun.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ