logo

Ataşehir Kurban Satış ve Kesim Yerleri Açıklandı

Ataşehir Kurban Satış ve Kesim Yerleri Açıklandı

Ataşehir’de 7 noktada kurulan kurbanlık satış ve kesim alanları dışında kurbanlık satış ve kesimi, yapanlara cezai işlem uygulanacağı duyuruldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kurban Bayramı yaklaşırken Ataşehir’de kurban satış ve kesim yerlerini açıklayan Ataşehir Belediyesi, belirlenen 7 alan dışında kurbanlık satış ve kesimi yapanlara cezai işlem uygulanacağını duyurdu.

Ataşehir Belediyesi, 7 noktada kurulduğu kurbanlık satış ve kesim yerlerinin denetimin sürdüğü,  belirlenen alanlar dışında kesim ve kaçak satış yapılmaması gerektiğini duyurdu. Ataşehir’de belirlenen 7 alan dışında kurbanlık satış ve kurban kesimi yapanlara cezai işlem uygulanacağı kaydedildi.

7 NOKTADA KURBANLIK SATIŞ VE KESİM YERLERİ KURULDU

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “28 Haziran Çarşamba günü başlayacak Kurban Bayramı öncesi yurttaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
  Kurbanlık satış ve kesim yerlerimizi 7 noktada kurduk.
  Lütfen cezai işlem uygulanmaması adına belirlenen alanlar dışında kesim ve kaçak satış yapmayalım.” İfadelerine yer verildi.

ATAŞERHİR 2023 YILI KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ

Ataşehir Belediyesi tarafından açıklanan 2023 yılı Kurban Satış ve Kesim Yerleri; İBB Kurban Satış ve Kesim Yeri, YEDPA Kurban Satış ve Kesim Yeri, Fehatpaşa Kurban Satış ve Kesim Yerleri 1, 2, 3, 4 ve 5 olarak açıklandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ