logo

ATAŞEHİR MADDE  BAĞIMLILIĞINA KARŞI YÜRÜYOR

ATAŞEHİR MADDE  BAĞIMLILIĞINA KARŞI YÜRÜYOR

madde-bagimliligi-0Yeni Çamlıca’da uyuşturucu madde satıldığı iddiası ile ve meydana gelen önemli olaylar sonrasında mahalle sakinleri tarafından başlatılan mücadele yürüyüşle devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz günlerde mahallede çıkan olaylarla başlayan Muhtar Fazıl Sarsoy’un öncülüğünde giderek güçlenen, ulusal medya gündemine de oturan mahalle sakinlerinin uyuşturucu bağımlılığına karşı verdiği mücadele gece nöbetleri ile sürüyor.

madde-bagimliligi-3

madde-bagimliligi-5CHP Milletvekili Mahmut Tanal Tarafından da TBMM Genel Kurulu Gündemine taşınan Yeni Çamlıca sakinlerinin “Uyuşturucu Bağımlılığı”na karşı verdiği mücadele Pazar günü düzenlenecek bir yürüyüşle bir kez daha kamuoyunun gündemine taşınacak.

Yeni Çamlıca Muhtar Fazıl Sarsoy duyarlı vatandaşları madde bağımlılığına yönelik mücadele kapsamında yapılacak yürüyüşe davet ettiği sosyal medya hesabındaki paylaşımda şu ifadelere yer verdi;  “Yeni Çamlıca Mahallesi’nde bir süredir madde bağımlılığına karşı nöbetler istikrarlı bir biçimde sürmektedir. Yeni Çamlıca’da madde bağımlılığına karşı verilen mücadelede resmi kurum desteğinin yanında siyasi parti ilçe yönetimleri ile STK’lar tarafından yoğun ilgi gördü.Pek çok Sivil Toplum kuruluşu ve Siyasi partilerin destekleri ile devam eden nöbetler 13.11.2016 Pazar günü Madde Bağımlılığı İle Milli Mücadele Yürüyüşü adı altında düzenlenecek olan yürüyüş ile taçlanacaktır.

Yeni Çamlıca mahallesinde başlatmış olduğumuz uyuşturucuyla mücadele kapsamında Pazar günü saat 16.00 da “Uyuşturucuyla Mücadele Yürüyüşümüz” olacaktır. Siyasi parti ve insan ayrımı yapmadan birlik ve beraberlik içinde tüm duyarlı vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

madde-bagimliligi

Yeni Çamlıca Mahallesi’nde yürütülen bağımlılıkla mücadelenin önde gelen isimlerinden SİYAD Ataşehir Anadolu Şubesi Başkanı Arif YILDIRIM, Yeni Çamlıca’da vermiş oldukları mücadelenin tüm Türkiye için verilen bir mücadele olduğunu kaydederek; “Bu mücadelemiz istikrarlı bir şekilde devam edecektir. Mücadelemizde bize desteklerini esirgemeyen, başta konuyu haberdar etmemiz üzerine meclis gündemine taşıyan İstanbul 1. Bölge Milletvekili Sayın Mahmut TANAL beye, afiş, pankart ve destekçilerimizin ihtiyaçlarını karşılayıp, nöbet yerimizin düzenlemesini yapan Ataşehir Belediyesi Başkanı Sayın Battal İLGEZDİ beye, eylem çadırımızı gönderen Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın İsmail ERDEM beye, destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan; CHP Ataşehir İlçe Yönetimine, AK Parti Ataşehir İlçe Yönetimine, MHP Ataşehir İlçe Yönetimine, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Yönetimi ve İl Başkanı Birol AYDIN beye ve sizin sorununuz bizim sorunumuz diyerek gecesini gündüzüne katan gerek mahallemiz, gerek çevre mahalleler ve İstanbul’un her yerinden gelen vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliriz. Özellikle bu mücadelenin mimarlarından olan, derneğimiz yönetim kurulu üyesi Sercan ÖZTÜRK kardeşime son 4 gündür afiş ve pankart tasarımlarını, levazım ihtiyaçlarının tedariklerinden dağıtımına kadar göstermiş olduğu üstün çabadan dolayı teşekkür ederim” dedi.

madde-bagimliligi-1

Bağımlılıkla mücadeleye tüm vatandaların katkısını beklediklerini kaydeden Ataşehir Anadolu Şubesi Başkanı Arif YILDIRIM, Ferhat Paşa’dan başlayacak yürüyüşe davet ederek; “13.11.2016 Pazar günü saat 16:00 da Ferhatpaşa mahallesinden başlayacak olan “UYUŞTURUCUYA KARŞI MİLLİ MÜCADELE YÜRÜYÜŞÜ”müze tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verdi.

madde-bagimliligi-4

madde-bagimliligi-2madde-bagimliligi-6

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ