logo

Ataşehir Monheim Tasarım Okulu ‘Altın Karınca’ Ödülünü Aldı

Ataşehir Monheim Tasarım Okulu ‘Altın Karınca’ Ödülünü Aldı

Ataşehir Belediyesi ve Almanya’nın Monheimam Rhein Belediyesi iş birliğiyle 2018 yılında kurulan “Ataşehir-Monheim Tasarım Okulu” değer görüldüğü ödülünü aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlemiş olduğu “Altın Karınca 2020 Ödülleri” kapsamında“Ataşehir-Monheim Tasarım Okulu” isimli proje, Kültür ve Sanat kategorisinde layık görüldüğü ödülünü Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan’ın katıldığı törenle aldı.

Ataşehir Belediyesi Monheim Tasarım Okulu projesinin ödül alması ile ilgili açıklma yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Marmara Belediyeler Birliği’nin “Altın Karınca Ödülleri” törenle sahiplerine verildi. Ataşehir Monheim Tasarım Okulumuz ile kültür-sanat kategorisinde birincilik ödülünü aldık. Mutlu ve gururluyuz. Yeni projeler için canla başla çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi.

381 projenin katıldığı 10 Farklı kategoride gerçekleştirilen Atıl Karınca 2020 Ödüllerinde, Yönetişim ve Katılımcılık, Kentsel Planlama ve Altyapı,  Çevre ve Atık Yönetimi, Mimari ve Kentsel Tasarım,  Kültür ve Sanat, Sosyal Hizmetler, Yerel Kalkınma, Ulaşım ve Hareketlilik,  Akıllı Şehir Uygulamaları, Afet Yönetimi alanlarında başarılı projeler katıldı.

Ataşehir Belediyesi ve Monheim am Rhein Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği “Ataşehir-Monheim Tasarım Okulu” projesi; iki halkın gençlerini kaynaştırmak, sürdürebilir temasları sağlamak, kültürel ve sanatsal anlamda ortak çalışmaların yapılması ve desteklenmesine katkı sunması nedeniyle Altın Karınca – Belediyecilik ödülüne değer görülmüştü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ