logo

Ataşehir Ordulular Derneği Merkezi Törenle Açıldı

Ataşehir Ordulular Derneği Merkezi Törenle Açıldı

Ataşehir’de yaşayan Orduluların dayanışma birlik ve beraberliğini sağlayan Ataşehir Ordulular Derneği’ne kazandırılan Dernek Merkezi törenle hizmete açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Ordulular Derneği Merkez binası, CHP Genel Başkan yardımcıları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Ataşehir Belediye Başkanı, ve milletvekilleri ile STK temsilcilerinin katıldığı törenle açıldı.

Dernek ve üyelerinin çok amaçlı kullanımına uygun geniş alana sahip Ataşehir Ordulular Derneği Merkezi’nin açılışına ev sahibi Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi ile birlikte; CHP Genel Başkan Yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi ve Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, ORDEF Genel Başkanı Sabri Çelebi, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman, Sadık Semih Kayhan, Deniz Kutlu, Ekrem Köse, Meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, siyasi parti, Ordu dernek ve STK temsilcileri, mahalle muhtarları,  Ataşehirlilerin de aralarında olduğu vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Ataşehir Ordulular Derneği Yönetim kurullu adına Başkan Ertuğrul Köleoğlu, derneğin merkezinin kazandırılmasında  emek ve desteği lan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.

ATAŞEHİR ORDULULAR DERNEĞİ AÇILIŞIAtaşehir Ordulular Derneği Merkezi Törenle Açıldı https://www.itvhaber.com/atasehir-ordulular-dernegi-merkezi-torenle-acildi.html#.XatEoVmJnDQ.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 19. Oktober 2019

Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Genel Başkanı Sabri Çelebi’nin konuşmasından sonra mikrofon verilen  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’deki  STK’lara destek verdiklerini ve her zaman da destek vereceklerini kaydederek önemli çalışmalara ev sahipliği yapacağına inandığı dernek merkezinin Ataşehir’de yaşayan Ordululara hayırlı olmasını diledi.

Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptıkları konuşmalarla katılımcıları selamladı.

ATAŞEHİR ORDULULAR DERNEĞİ AÇILIŞIAtaşehir Ordulular Derneği Merkezi Törenle Açıldı https://www.itvhaber.com/atasehir-ordulular-dernegi-merkezi-torenle-acildi.html#.XatEoVmJnDQ.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 19. Oktober 2019

CHP Parti Meclisi üyesi ve Genel Başkan yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi ve Seyit Torun, Ataşehir Ordulular Derneği yönetimine kazandırdıkları merkez için teşekkür ederek, dernek ve Ordulular için hayırlı olmasını dilediler.

Konuşmalardan sonra Ataşehir Ordulular Derneği yönetimi tarafında denek merkezinin kazandırılması ve çalışmalarına katkıda bulunanlara plaket verilerek teşekkür edildi.

Konuşmanın tamamlanması sonrasında dernek merkezini gezen protokol üyeleri daha sonra kurdele keserek Ataşehir Ordulular Derneği Merkez binasının açılışını gerçekleştirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ