logo

Ataşehir Üniversite Sınavı Hazırlık Kurslarına Hazır

Ataşehir Üniversite Sınavı Hazırlık Kurslarına Hazır

Covid-19 salgınında normalleşme sürecine geçilirken, Ataşehir Belediyesi de “Örgün Eğitime Destek Programı” kapsamında üniversite sınavlarına hazırlık eğitimlerine devam ediyor.

YENİ DÖNEM ÜNİVERSİTE HAZIRLIK EĞİTİM KURSLARI İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınından sonra yavaş yavaş normalleşme sürecine geçilirken, Ataşehir Belediyesi de “Örgün Eğitime Destek Programı” kapsamında üniversite sınavlarına hazırlık eğitimlerine devam ediyor.

Her yıl yüzlerce genci üniversite hayali ile buluşturmayı başaran Ataşehir Belediyesi, 12. sınıf ve mezun grubu gençler için bir program oluşturdu.

Bütün bina ve sınıflarda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak planlanan eğitimler, Neşet Ertaş Kültürevi ve Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek.

11. sınıflar için ise Milli Eğitim Bakanlığı’nın Covid-19 tedbirleri kapsamında alacağı kararlar doğrultusunda planlamalar daha sonra yapılacak.

12. Sınıflar için Eğitim Takvimi;

Ön Kayıtlar: 17 Temmuz – 3 Ağustos

Sınav Tarihleri: 5-6-7 Ağustos

Kesin Kayıt Tarihleri: 10-13 Ağustos

Derslerin Başlangıç Tarihi: 17 Ağustos

Eğitim Nasıl Olacak?

Eğitim programında bu yıl pandemi koşullarına göre yapılan düzenlemelerle, derslerin bir bölümü kurumlarda, bir bölümü de online olarak evlerden işlenebilecek şekilde hazırlandı. Ataşehir Belediyesi’nin kendi bünyesinde hayata geçirdiği online uygulamalarla öğrencilerin her an ve her yerde sınava hazırlanması sağlanacak.

Bu doğrultuda kısa bir zaman sonra hizmete başlayacak olan online eğitim sistemi kapsamında online dersler, offline dersler, online deneme sınavları, soru çözümleri, rehberlik çalışmaları, sosyal paylaşımlar vb. uygulamalarla eğitimin her ne koşulda olursa olsun sürdürülebilirliği sağlanacak.

Eğitim Alacak Öğrenciler Nasıl Belirlenecek?

Kurumlara öğrenci alımları sınav ile yapılacak.

Sınava Nasıl Katılabilirim?

Ön kayıt gerçekleştirildikten sonra, sınava gireceğiniz bina tercih ettiğiniz kurum olacak. Örneğin, Neşet Ertaş Kültürevi’nde eğitim almayı tercih ettiyseniz sınava da o kurumda gireceksiniz. Ön kayıtlar belirlendikten sonra sınava gireceğiniz sınıf ve sınav esnasında kullanacak olduğunuz sıra size sınav tarihlerinden önce bildirilecek.

Nasıl Kayıt Olabilirim?

https://forms.gle/b974DqmwGBqyhUQVA linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Detaylı Bilgi: Neşet Ertaş Kültürevi 0 216 570 50 00 – Dahili hat: 2253

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ