logo

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Tören ve Etkinliklerle Kutlanıyor

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Tören ve Etkinliklerle Kutlanıyor

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katıldığı törenle kutlanıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yıl dönümü düzenlenen Yurt geneli, İstanbul ile birlikte Ataşehir’de törenlerle kutlanıyor.

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında İstanbul’da ilk tören Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNUMU GERÇEKLEŞTİ

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreninde Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Garnizon Komutanı Vekili İkmal Albay Veysel Baştuğ tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu sonrası Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile resmi tören tamamlandı.

Resmi törenin tamamlanmasının ardından Siyasi Parti temsilcileri ile STK temsilcileri tarafından gerçekleştirilen Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu sonrası çelenk töreni sona erdi.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte; Garnizon Komutanı Vekili İkmal Albay Veysel Baştuğ, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cemil Sandıkçı, Siyasi Parti temsilcileri, Ataşehir Kurum yöneticileri, Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri, Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yılı kutlamaları kapsamında ikinci tören Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü salonunda düzenlendi. Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü salonunda düzenlenen tebrigat töreninde Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile Garnizon Komutanı Vekili İkmal Albay Veysel Baştuğ tebrikleri kabul ettiler.

TÜM İMKANSIZLIKLARA VE YOKLUĞA RAĞMEN KAHRAMANLIK DESTANI

Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı ERTAŞ, mesajında “Tüm imkansızlıklara ve yokluğa rağmen milletimizin bir asır önce topyekün yazdığı kahramanlık destanı olan #30AğustosZaferBayramı’mız kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla, rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

30AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZIN 100. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARINA BAŞLADIK

Ataşehir’deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “#30Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yıl dönümü kutlamalarına Cumhuriyet Parkı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladık.” Dedi.

ATAŞEHİR’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI KONSERLERLE SONA ERİYOR

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramımı 100’üncü yıl dönümünü kutlamaları, İçerenköy İdman Yurdu Sahası’nda Ataşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği kutlamalar, saat 19.30’da sevilen alternatif müzik grubu Evdeki Saat’in konseriyle başlayacak.

Ardından Türkçe rap müziğin başarılı ismi Ceza sahne alacak. Ceza dillere dolanan şarkılarını bir asra ulaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı için söyleyecek.

İçerenköy’deki konser etkinlikleri ile Ataşehir’de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramımı 100’üncü yıl dönümünü kutlamaları sona erecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ