logo

Ataşehir’de Aşşağı Pelitözü Derneği Vahap Yartaş’ı Misafir Etti

Ataşehir’de Aşşağı Pelitözü Derneği Vahap Yartaş’ı Misafir Etti

Aşağı Pelitözü Köyü Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları dernek üyeleri ve bölgede yaşayan Çankırılı kadınların tanışıp kaynaşmalarını sağlamak için bir etkinlik düzenledi.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Aşağı Pelitözü Köyü Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları’nın düzenlediği etkinlik Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş’ın katılımı ile derneğin Küçükbakkalköy’deki merkezinde gerçekleşti.

Aşağı Pelitözü Köyü Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları’nın evsahipliğinde; Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkan Yardımcısı ve Atakaracalar Dernekleri Birliği Başkanı Ersoy Koşak, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yöneticileri, Aşağı Pelitözü Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı ve yöneticileri ile birlikte çok sayıda dernek mensubu kadın ve bölge sakinleri katıldı.

Bu kadar kadını bir arada görmenin kendisini gururlandırdığını söyleyen Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş; “Biz ne kadar çalışırsak çalışalım kadınlar kadar etkili olamayız. biz bir birim etkli olursak kadınlar on birim etkili olur. Hele gençlerin çalışması çok daha da etkili olur.”dedi.

Yakın zamana kadar Çankırı’yı tanımıyorlardı diye konuşan Vahap Yartaş; “Nerede bu Çankırı? Ankara’ya mı bağlı? Çankaya mı?” gibi sorulara muhatap olduklarınına  ama göreve geldikleri günden bu yana yapılan çalışmalarla artık insanların Çankırıyı daha da çok tanıdıklarını belirtip, hava durumunda bile adı geçmeyen Çankırı’nın artık büyük fastfoot markalarının Tv reklamlarına konu olmaya başladığına, Türkiye’nin tuz ihtiyacının %95’ini Çankırı’nın karşıladığına dikkat çekip; “Çankırı’ Türkiye’nin tadı tuzu.”dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ