logo

Ataşehir’de Atık Pil Toplayana Ödül

Ataşehir’de Atık Pil Toplayana Ödül

pil toplama hediyesiAtaşehir Belediyesi tarafından geri dönüşümün çevre kirliliğinin önlenmesindeki etkisine  dikkat çekmek amacıyla  ödüllü Atık Pilleri Toplama Kampanyası  başlıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından geri dönüşümün çevre kirliliğinin önlenmesindeki rolüne dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplama Kampanyası kısa bir aradan sonra yeniden başlıyor.

Çevre bilincinin yaygınlaştırılması ve kamu sağlığının korunması anlayışıyla kullanılmış pilleri toplayanların ödüllendirildiği uygulama sayesinde 25 Mart 2013 – 30 Nisan 2013 tarihleri arasında ilçede 639,62 kg atık pil toplandı.

Atık Pilleri Toplama Kampanyası kapsamında atık pil toplama makinesine atılan her pil karşılığında 10 puan değerinde bir kupon alınıyor. Kuponların toplamı belirlenmiş puan değerlerine ulaştığı zaman belirli hediyeler kazanıyor. 15.000 adet atık pil toplamayı başaran kişiyi en büyük hediye olan PSP (Play Station Portable) bekliyor.

Kazanılacak hediyelere karşılık gelen atık pil sayıları şu şekilde;

PSP ( Play Station Portable) : 15.000
Fotoğraf makinesi : 5.000
Mp3 Çalar : 2.000
Kulaklık : 1.500
Flash Bellek(8gb) : 1.000
Ödüllere talip olanların 6 Eylül 2013’e kadar atık pil toplama makinelerinin yer aldığı Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Migros, Palladium, Optimum, Brandium, Carrefour ve Novada alışveriş merkezlerine gitmeleri gerekiyor.

Bu merkezlere yerleştirilen makinelere pillerini atıp karşılığında kuponlarını alanlar, daha sonra bu kuponları Ataşehir Belediyesi’ne getirecekler.

Hediyeler vatandaştan kuponlar alındıktan sonra tutanak karşılığında teslim edilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ