logo

Ataşehir’de Çerkeş Dernekleri Yöneticilerine İftar

Ataşehir’de Çerkeş Dernekleri Yöneticilerine İftar

cerkes_dernekler_iftar (1)Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği’nde ÇANDEF yöneticileri ile Çerkeş Dernekler Birliği’ne bağlı dernek başkan ve yöneticilerinin katıldığı iftar düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği’nde Çerkeş Dernekler Birliği’ne bağlı dermek başkan ve yöneticileri için düzenlenen iftar programına CHP İstanbul eski Milletvekili Kadir Gökmen Ögüt, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF 1. Bölge Başkanı Arif Öztürk, Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı ve ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı Erol Tepebaşı ile Çerkeş Dernekler Birliği’ne bağlı derneklerin başkan ve yöneticileri katıldı.

cerkes_dernekler_iftar (10)

Çerkeş dernekleri yöneticileri Kuran-ı Kerim ve dualardan sonra birlikte iftarlarını yaptılar.

Çerkeş Dernekler Birliği’ne bağlı dernek başkan ve yöneticileri için Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Küçükbakkalköy’deki merkezinde düzenlenen iftar programı sonrası katılımcılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ettiler.

cerkes_dernekler_iftar (17)

ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıköz ve Kadir Gökmen Öğüt’ün de katılımı ile gerçekleşen sohbette; Ramazan ayının ruhuna uygun olarak yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma amacı ile paylaşım duygularının dernekler aracılığı ile Çerkeşlilere iletilmesi için düşünceler dile getirildi.

cerkes_dernekler_iftar (20)

cerkes_dernekler_iftar (8)

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ