logo

ATAŞEHİR’DE  ÇOŞKULU HIDIRELLEZ KUTLAMASI

ATAŞEHİR’DE  ÇOŞKULU HIDIRELLEZ KUTLAMASI

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği ve Gülenyüz Yardım Derneği işbirliği Ataşehir Belediye Başkanlığı deste ile İçerenköy’de şenlik gibi Hıdırellez kutlaması yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği ve Gülenyüz Yaşamla Mücadele Yardım Derneği işbirliği  Ataşehir Belediye Başkanlığı destekleri ve katkılarıyla İçerenköy Koşu Parkı’ndan Bahar Bayramı Hıdırellez coşkuyla kutlandı.

   HIDIRELLEZ ATEŞİ BİRLİKTE YAKILDI

Ataşehir’in en köklü iki yardım derneği tarafından İçerenköy Koşu Parkı’nda yapılan Bahar Bayramı Hıdırellez kutlaması düzenlendi.  Başta Ataşehirli engelli aileleri ve bireyler,  Gülenyüz Yaşamla Mücadele Derneği üyeleri, Ataşehir Belediyesi birim amirleri yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem BOZ ve yönetim kurulu üyeleri, Sadet Partisi 1. Bölge Adayı Mustafa MİRCAN, MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Yöneticileri, DSP İlçe Başkanlığı ve yöneticileri, DSP 1. Bölge Milletvekili Adayları, İstanbul Çankırılı Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Erol TEPEBAŞI, İBB Pendik Özürlüler Merkezi Eğitimcisi Ayşe EKŞİ, Ferhatpaşa Mahallesi Muhtarı Sayın Hüseyin UZUN,  Tüm Çankırılılar Derneği Kadın Kolları yöneticleri, Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi YAMAN, Pir Sultan Aptal Kültür Derneği Yönetimi, Siyami Ersek  Hastanesi Personelleri ile  Atasehirlilerin katılım ile gerçekleşen Bahar Bayramı Hıdırellez Programında İçerenköylülerin ilgisi büyüktü. Barış Manço Kültür Derneği Başkanı Şakir Gökhan KARADUMAN’ın sunumu ve sahne alan sanatçıların performansı ile renk kattı.

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Birol EKŞİ; “Bu yıl kardeş derneğimiz Gülenyüz Yaşamla Mücadele Yardım Derneği ile ortaklaşa yaptığımız bu etkinlikle Ataşehirli gönül dostlarımız ve üyelerimiz ailelerimiz bir arada bahar coşkusunu birlikte yaşadık. Siyasi partilerimizi çok değerli yöneticileri sanatçılarımız milletvekili adaylarımız ve basınımızın güzide temsilcileri bizleri yalnız bırakmadılar. Bahar çoşkumuza ortak oldular” dedi.

Ekşi; “Bu etkinliği sağlayan başta Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İLGEZDİ nezdinde Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halkla İlişkiler Müdürlüğü müdür ve personellerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Programda katılımcılara ve emek verenlere teşekkür eden iki dernek başkanı Muharrem ÇOBAN ve Birol EKŞİ daha büyük organizasyonlarda yine birlikte hareket edeceklerini ifade ettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ