logo

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı tebrik Töreni yapıldı

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı tebrik Töreni yapıldı

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95’inci yıldönümü kutlamalarına kapsamında Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail  Hakkı Ertaş başkanlığındaki protokolün saat 09.45’te tebrikleri kabulü ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde Saat 09.45’te başlayan törende Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş ile Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz tebrikleri kabul etti.

Cumhuriyet Bayramı tebrikleri kabul törenine; Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Metin Durmuş, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile birlikte; Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cengiz Cem Karakaşlı, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, İlçe Müftüsü Şakir Pinal, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Sağlık Müdürü Dr. Arife Midyat, Yazı İşleri Müdürü Selma Özkaya, Mal Müdürü Nermin Zorba, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Nüfus Müdürü Dursun Kırış, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkan Vekili İbrahim Kazan, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları; Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman, Orhan Çerkez, Ataşehir Gaziler Derneği başkan ve üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Tebriklerin kabulünde konuşan Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş; “ Bu gün önemli büyük bir gün. 95 yıl önce büyük ve kanlı mücadelelerle bu vatanı vatan yaptık. Binlerce yıldır bizlerle uğraşan düşmanlarımıza karşı her zaman olduğu gibi dimdik durduk. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi, geçmişten bugüne kadar bu vatan toprakları için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diyerek Ataşehirlilerin ve katılımcıların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ