logo

Ataşehir’de Genç Kadına Saldırı: Taciz Tehdit ve Darp

Ataşehir’de Genç Kadına Saldırı: Taciz Tehdit ve Darp

Ataşehir Prestij Caddesi’nde yürüyen genç kadın C.T. kimliği henüz bilinmeyen genç bir şahıs tarafından taciz, tehdit ve darp edildi. C.T. kimliği bilinmeyen şahıstan şikayetçi oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Prestij Caddesi’nde mini etekli genç kadın (C.T.) “Sen bu elbiseyle nasıl gezersin” diyen şahıs tarafından saldırıya uğradı.

Ataşehir’de genç kadın (C.T.) “Sen bu elbiseyle nasıl gezersin” diyerek, mini etek giydiği gerekçesi ile kimliği bilinmeyen şahıs tarafından küfür içeren sözlü saldırı, taciz, tehditlere maruz kaldı ve darp edildi.

Kadın taciz, tecavüz ve cinayetlerinin arttığı günlerde Ataşehir’de bir taciz olayı yaşandı.  Olay 5 Şubat günü saat 14:30 sıralarında Ataşehir’de Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi olarak da bilinen Tevfik Fikret Caddesi üzerinde yaşandı.

Tevfik Fikret Caddesi üzerinde yürüyen C.T. bankamatiklerin olduğu noktaya geldiği sırada kıyafetini grekçe gösteren 25 – 30 yaşlarında bir şahsın küfür içeren sözlü ve fiili saldırı, taciz, tehditlerine maruz kaldı ve darp edildi.

Tekmelerle darp edilen C.T. çevreden yetişen esnaf ve vatandaşlarım müdahalesi ile saldırıdan kurtuldu. Olayın şoku ile bir süre ne yapacağını bilemeyen genç kadın, çevresinin de telkini ile karakola giderek eşkalini verdiği şahsı şikayet etti ve davacı oldu.  

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ